Κυριακή 10 Μαΐου 2015

100 ιππείς και αμαζόνες, αύριο στον ΙΠ.Ο. Αυλώνας



Από τις 10 π.μ. ο 6ος Διασυλλογικός υπερπήδησης


Περισσότεροι από 100 ιππείς και αμαζόνες, θα βρεθούν αύριο Κυριακή (10 Μαΐου) στην Αυλώνα, για τον 6ο Β’ Διασυλλογικό αγώνα ΠΕΑΒΑ 2015, υπερπήδησης εμποδίων, που θα διοργανώσει στις εγκαταστάσεις του ο Ιππικός Όμιλος Αυλώνα (ΙΠΟΑ), από τις 10 το πρωί.

«Ως Όμιλος είμαστε πανέτοιμοι για μια ακόμα διοργάνωση. Είναι η συνέχεια μιας καλής αγωνιστικής χρονιάς, με σημαντικές επιτυχίες για τον ΙΠΟΑ, που όλοι μας πιστεύουμε ότι θα συνεχισθούν. Περιμένουμε τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες και από την πλευρά μας θα κάνουμε και πάλι όλα όσα πρέπει για να φύγουν απόλυτα ευχαριστημένοι», δήλωσε ο πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Αυλώνα, Γιώργος Δενδρινός

Ο ΙΠΟΑ ιδρύθηκε το 1991 και πρωταγωνιστεί στη διοργάνωση έχοντας κατακτήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια τη πρώτη θέση. Πολλοί αθλητές του είναι μέλη της Εθνικής και κατ' επανάληψη πρωταθλητές Ελλάδας-Βαλκανιονίκες.
Η προπονήτρια του Ομίλου Ελίνα Δενδρινού κατέχει τίτλους πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες, χρυσά Βαλκανικά μετάλλια, νίκες σε διεθνείς αγώνες, αλλά και μετάλλιο σε Μεσογειακούς. Η Μαργαρίτα Δενδρινού επίσης προπονήτρια και αθλήτρια κατέχει τίτλους πρωταθλημάτων, Βαλκανικών χρυσών και πολλές ακόμα διακρίσεις, όπως και οι άλλοι ιππείς-αμαζόνες του ΙΠΟΑ: Γαλάνη, Μπελιόγλου, Αναγνωστοπούλου, Κουρή, Βουρεξάκης, Οικονομίδου, Τόγια κλπ.

Την Αγωνόδικο Επιτροπή, στον αυριανό (Κυριακή 10 Μαΐου) 6ο Διασυλλογικό αγώνα αποτελούν οι Γιάννης Καμπάς, Β. Εγγλεζάκης, Ι. Καρυδιά, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) είναι ο Γιώργος Δενδρινός, υπεύθυνη του Ομίλου η Ελίνα Δενδρινού, ενώ σχεδιαστής των διαδρομών ο Μάνος Αγγελάκης.  

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 κατηγορίες
● Ελεύθερης συμμετοχής - 0,80 μ.
● Κατηγορία Η -1,00 μ.
● Κατηγορία Ζ - 1,05 μ. και Ομαδικό
● Κατηγορία Ε - 1,10 μ.
● Κατηγορία Δ - 1,15 μ.
● Αγώνισμα ελεύθερης συμμετοχής

Θα βραβευτούν τα 3 πρώτα ζευγάρια όταν ο αριθμός συμμετοχών  (που αγωνίστηκαν) είναι μέχρι και 13, τα 4 πρώτα για 14 μέχρι και 18 συμμετοχές, τα 5 πρώτα για 19 μέχρι και 23, τα 6 πρώτα για 24 και άνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου