Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο ΣΤΙΒΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ




Οι σχολικοί αγώνες στίβου στην Σαλαμίνα πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του νησιού μας με συμμετοχές από το  4ο Δημοτικό, τα εκπαιδευτήρια Ηλιάδη, το Γυμνάσιο Σεληνίων και τον Γ.Σ Σαλαμίνας. Η συμμετοχές άγγιξαν τον αριθμό των διακοσίων ενώ η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετά ικανοποιητική. Τα παιδιά πήραν μέρος στα αγωνίσματα των 50 και 400 μέτρων για τα δημοτικά σχολεία, στα 80 και 600 μέτρα για τα γυμνάσια καθώς και στο άλμα εις μήκος. Στις απονομές των μεταλλίων ήταν η δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Ρούλα Νάννου, από τον Αθλητικό Οργανισμό ο κ. Νίκος Βάιλας, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σεληνίων κ. Γιώργος Επιτρόπουλος , ο διοικητής της τροχαίας Σαλαμίνος κ. Ζαχαράκης Γιώργος, ο επιχειρηματίας και χορηγός των αγώνων κ. Γιάννης Σαρέλας ,ο προπονητής του Τελαμώνα κ. Κώστας Πούτος και ο προπονητής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος στον στίβο κ. Νίκος Ψαρομιχαλάκης. Στο μικρόφωνο για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ήταν ο κ. Θρασύβουλος Μπάγιος. 

Οι αγώνες ωστόσο είχαν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και υπήρξε κάλπη από το «Χαμόγελο του παιδιού» στην οποία ο καθένας πρόσφερε ότι είχε ευχαρίστηση για την ενίσχυση του οργανισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η όλη διοργάνωση των αγώνων οφείλεται στους προπονητές Σπύρο Παππά και Ηλία Ζαβίδη χωρίς τους οποίους ο στίβος στο νησί θα ήταν ακόμα στην αφάνεια. Η δουλειά αυτών των δύο ανθρώπων φαίνετα να αποδίδει καρπούς όπως έγινε φανερό και σήμερα και ευχόμαστε να συνεχιστεί η προσπάθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου