Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Εκδηλώσεις επίδειξης του αθλήματος «Κούνγκ Φου» στο Πασαλιμάνι , στον χώρο της 29ης Έκθεσης ΒιβλίουΔύο εκδηλώσεις επίδειξης του αθλήματος «Κούνγκ Φου» θα πραγματοποιηθούν, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιούνη 2015, στον χώρο της 29ης Έκθεσης Βιβλίου, στο Πασαλιμάνι, σε συνεργασία των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιά & Νήσων με την Ελληνική Ομοσπονδία ΓΟΥΣΟΥ- ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ (WUSHU- KUNG FU).
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν εντός των ωρών λειτουργίας της Έκθεσης (19.00- 21.30)  έχει επιμεληθεί η Ομοσπονδία και θα πάρουν μέρος νεαροί αθλητές και αθλήτριες σωματείων- μελών της.
Με αυτές τις εκδηλώσεις αρχίζει ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ανοιχτών συζητήσεων, που διοργανώνουν οι Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά& Νήσων, σε όλη την διάρκεια της Έκθεσης Βιβλίου, με στόχο την συμμετοχή περισσότερου κόσμου, όλων των ηλικιών, στην Άθληση.
Γι’ αυτό, το λόγο το περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στην Έκθεση Βιβλίου, που διοργανώνει, κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, θα είναι αφιερωμένο στον Αθλητισμό.
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – EVENTS
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6      Γ.Σ Κουνγκ Φου
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/6       Γ.Σ Κουνγκ Φου
ΠΕΜΠΤΗ 18/6       Βασικές αρχές Βόλλεϋ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/6 Βασικές αρχές Μπάσκετ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/6 Συζήτηση με θέμα: «Η σημασία της υγιεινής διατροφής».
Ώρα 20:30μμ. Συμμετέχουν οι Αντωνία Ζηλιαναίου, Ειδ. Εφαρμογών Διαιτολογίας Σύμβ. Διατροφής & Αθανάσιος Δουληγέρης Εργοφυσιολόγος – Αθλητικός Διατροφολόγος
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/6      Λιπομέτρηση
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/6       Λιπομέτρηση
ΤΡΙΤΗ 23/6            KIDS ATHLETIC (αγωνίσματα στίβου)
ΤΡΙΤΗ 23/6            Συζήτηση με θέμα: «Αγαπώ τον αθλητισμό, αποφεύγω την βία». Ώρα 19:30μμ. Συμμετέχουν οι Σχολικοί Σύμβουλοι ΦΑ Πειραιά Μαρία Παπαδοπούλου και Ηρακλής Κέλλης και ο Σύλλογος Αμειβομένων Προπονητών
ΤΕΤΑΡΤΗ 24/6      KIDS ATHLETIC (αγωνίσματα στίβου)
ΠΕΜΠΤΗ 25/6       Βασικές αρχές Ρυθμικής Γυμναστικής
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/6 Συζήτηση με Ολυμπιονίκες της Ρυθμικής Γυμναστικής
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/6      Συζήτηση με μέλη του Συλλόγου Διακριθέντων Αθλητών
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/6       Λιπομέτρηση
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/6       Συζήτηση με θέμα: «Αθλητική Ψυχολογία»
Ώρα 19:30μμ.

Όλα τα δρώμενα θα πραγματοποιούνται από 7:00μμ έως 9:30μμ στο χώρο της 29ης Έκθεσης Βιβλίου στο Πασαλιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου