Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ)



ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ
«ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΙΑΝΤΟΣ 2015»
Για σκάφη τύπου OPTIMIST και LASER

          Ο Ναυτικός όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου στον κόλπο της Σαλαμίνας, στα πλαίσια του προγράμματος αγώνων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, τον ετήσιο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας «Κύπελλο Αίαντος 2015». Οι προγραμματισμένες για το Σάββατο ιστιοδρομίες αναβλήθηκαν λόγω ισχυρών ανέμων. 
Την Κυριακή έγιναν τέσσερις από τις συνολικά έξι προγραμματισμένες ιστιοδρομίες του διημέρου και του αγώνα. Συμμετείχαν ο «ΟΣΦΠ», ο Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης (ΝΟΚΒ), ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου (ΝΟΠΦ), ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου (ΝΟΑ), ο Ναυτικός Όμιλος Αλεποχωρίου (ΝΟΑΛ) ο Ναυτικός Όμιλος Ελευσίνας (ΝΟΕΛ), ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Δήμου Πράματος (ΣΕΑΝΑΔΠ) και ο ΝΟΒΣ με πολυπληθείς ομάδες αθλητών. Αρμένιζαν με έντονο συναγωνισμό 56 σκάφη τύπου OPTIMIST και LASER σε μια όμορφη εικόνα του κόλπου της Σαλαμίνας. Οι νίκες και τα μετάλλια σχεδόν ισομοιράστηκαν στους μικρούς αθλητές όλων των συμμετεχόντων Ομίλων. Ο ΝΟΒΣ κατέκτησε δύο δεύτερες θέσεις με τους Παπαδόπουλο Ιωάννη στην κατηγορία των optimist αγοριών και Παπαδημητρίου Δημήτρη στην κατηγορία των optimist παίδων και μία Τρίτη νίκη στην κατηγορία των Laser 4,7 με την Φράττη Σεμίνα. 
            Η Κοινοπραξία των Ε/Γ – Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Σαλαμίνος υπήρξε αρωγός των αγώνων και εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες του ΝΟΒΣ.
            Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία είναι:
LASER 4,7
A/A
ΑΘΛΗΤΗΣ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ
ΟΣΦΠ
2
ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΘΟΕΧΑΡΗΣ
ΣΕΑΝΑΔΠ
3
ΦΡΑΤΤΗ ΣΕΜΙΝΑ
ΝΟΒΣ
   
OPTIMIST ΠΑΙΔΩΝ
A/A
ΑΘΛΗΤΗΣ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
ΤΣΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΝΟΠΦ
2
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΝΟΒΣ
3
ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΝΟΠΦ

OPTIMIST ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
A/A
ΑΘΛΗΤΗΣ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΝΟΚΒ
2
ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ ΕΛΙΖΑ
ΝΟ ΑΝΔΡΟΥ
3
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΝΟΠΦ

OPTIMIST ΑΓΟΡΙΩΝ
A/A
ΑΘΛΗΤΗΣ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΝΟΚΒ
2
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΟΒΣ
3
ΒΑΛΜΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΝΟ ΑΝΔΡΟΥ

OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
A/A
ΑΘΛΗΤΗΣ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
ΔΙΑΚΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΣΕΑΝΑΔΠ
2
ΔΙΑΚΑΚΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
ΣΕΑΝΑΔΠ
3
ΜΠΑΛΑΛΑ ΑΙΜΙΛΙΑ
ΝΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου