Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Νίκος Γιαννούλης: «Σημαντικά κέρδη, από το Συνέδριο της FIS στη Βάρνα»



Επέστρεψε από τη Βουλγαρία η Ελληνική αποστολή


«Πολύ σημαντικά τα οφέλη και προς πολλές κατευθύνσεις για την Ελληνική χιονοδρομία, από το Συνέδριο της Βάρνας. Μεταξύ άλλων θα σταθώ ιδιαίτερα στο ξεκίνημα μιας σταθερής συνεργασίας με τις Βαλκανικές χώρες, την Σερβία, το Μαυροβούνιο, την Βουλγαρία και τα Σκόπια. Επίσης ειδικά με την Βουλγαρία προχωρήσαμε στην εναρμόνιση των αγωνιστικών προγραμμάτων μας προκειμένου να έχουν ακόμα περισσότερους αγώνες οι αθλητές των δύο χωρών. Γενικά ήταν ένα Συνέδριο που βοήθησε σημαντικά όλους τους συμμετέχοντες ενόψει της νέας περιόδου».

Λόγια του Νίκου Γιαννούλη, ταμία της Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και έφορου αγώνων της Ε.Ο.Χ., μιλώντας μετά την ολοκλήρωση του Συνεδρίου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, που έγινε στη Βάρνα της Βουλγαρίας, με την συμμετοχή περισσότερων από 600 ανθρώπων του χιονιού, από ολόκληρο τον κόσμο.  

Την μεγάλη ελληνική αντιπροσωπεία αποτελούσαν τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (Ε.Ο.Χ.), οι Νίκος Γιαννούλης, Σπυριδούλα Στάμου, Ιωάννης Θεοδώρου, τρεις ομοσπονδιακοί προπονητές, ο Μιχάλης Ζουράρης, ο Στέργιος Πάππος και ο Τιμολέων Τσουρέκας και οι τεχνικοί εκπρόσωποι Μπερνάρ Γκερώ, Μαρία Μαγγιώρη, Ανδρέας Παντελίδης και Αικατερίνη Τσίρη, όλων των αθλημάτων.

Οι εκπρόσωποι της ΕΟΧ πήραν μέρος στο Συνέδριο της Βάρνας (από τις 3-6 Ιουνίου 2015), μετέχοντας στις περισσότερες Επιτροπές και Υπό-Επιτροπές όλων των αθλημάτων με στόχο την αποδοτικότερη ενημέρωση και προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου