Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣΗ Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα  σωματεία Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, όπως και αυτά που μετέχουν στα πρωταθλήματα μας Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ότι με βάση το υπ΄ αριθμόν 20505/2015  έγγραφο της ΕΠΟ, δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή   φιλικών χωρίς την  έγκριση της Ε.Π.Σ.Π. , όπως φυσικά δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων χωρίς την παρουσία επισήμων διαιτητών που θα ορίζει η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης( τα γηπεδούχα σωματεία θα πρέπει να ενημερώνουν εγγράφως την Ε.Π.Σ.Π. τουλάχιστον 2 ημέρες πρίν).
Οι διαιτητές υποχρεούται στους φιλικούς αγώνες να  συντάσσουν Φύλλο αγώνα το οποίο θα αποστέλλεται αρμοδίως στις προκαθορισμένες ημερομηνίες στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Π.

Τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής και αυτά Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας σε περίπτωση παράβασης των ως άνω  θα επιβάλλεται χρηματική ποινή 500 ευρώ.
 Τυχόν επιβολή ποινών ( π.χ. ποδοσφαιριστών) στους Φιλικούς αγώνες θα προσμετρούνται  κανονικά στις επίσημες διοργανώσεις .
 Στους διαιτητές που παραβαίνουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιβάλλεται τρίμηνη απαγόρευση ορισμού στους αγώνες των κατηγοριών που ανήκουν.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ λαμβάνοντας υπόψιν της, την  δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας μειώνει τα εξοδολόγια διαιτησιών Φιλικών αγώνων ως εξής:

            Γ΄ Εθνική Κατηγορία                    :  80 ευρώ
           Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία          : 50 ευρώ
           Β΄- Γ΄  Ερασιτεχνική Κατηγορία    :40 ευρώΗ Επιτροπή Υποδομών  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι την ερχόμενη Τετάρτη  15 Ιουλίου στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και ώρα 18.30 έχει προγραμματισθεί ενημερωτική συγκέντρωση-συζήτηση με θέμα  τον σχεδιασμό – προγραμματισμό των Πρωταθλημάτων Υποδομών της ερχόμενης περιόδου 2015-2016.
Στην συγκέντρωση καλούνται να παραβρεθούν οι  εκπρόσωποι  και οι προπονητές των τμημάτων  Ακαδημιών ( Εφηβικό – Παιδικό – Προπαιδικό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου