Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Κάλεσμα της Επιτροπής Υποδομών



Η Επιτροπή Υποδομών  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καλεί τους εκπροσώπους  και τους προπονητές των τμημάτων  Ακαδημιών (Εφηβικό – Παιδικό – Προπαιδικό) αύριο Τετάρτη  15 Ιουλίου στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και ώρα 18.30 σε ενημερωτική συγκέντρωση-συζήτηση με θέμα  τον σχεδιασμό – προγραμματισμό των Πρωταθλημάτων Υποδομών της ερχόμενης Περιόδου 2015-2016.

√Η Επιτροπή Παρατηρητών ενημερώνει

Η Επιτροπή Παρατηρητών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι σύμφωνα με τον νέο Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων που απέστειλε η Ε.Π.Ο. υπάρχουν σαρωτικές αλλαγές και στον τομέα των Παρατηρητών.
 Βάση του ΚΑΠ έχει συνταχθεί Κανονισμός Παρατηρητών αγώνων Ποδοσφαίρου, μέσα στον οποίο αναφέρονται όλα αυτά που θα πρέπει να γνωρίζει ένας παρατηρητής, αλλά και οι προυποθέσεις- προδιαγραφές  που θα πρέπει να διαθέτει ώστε να  ανήκει στο σώμα των Παρατηρητών της εκάστοτε ΕΠΣ.
 Ήδη η Επιτροπή, έχει συντάξει νέες αιτήσεις όπου αναφέρονται και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν τόσο οι παλιοί Παρατηρητές όσο και οι νεοεγγραφόμενοι.
 Αιτήσεις και δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα  παραλάβουν από την γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

√Ενημέρωση για τους Προπονητές

 Η Ε.Π.Ο. έχει ήδη γνωστοποιήσει  με τον κανονισμό  Προπονητών Ποδοσφαίρου, τις τροποποιήσεις που αφορούν  τους Διπλωματούχους Προπονητές και τις κατηγορίες στις οποίες έχουν δικαίωμα να εργασθούν.
Ωστόσο οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι οι προπονητές που είτε είναι διπλωματούχοι σχολών UEFA C΄, είτε κάτοχοι πιστοποιητικών παρακολούθησης σχολών UEFA B΄,  UEFA C΄ θα πρέπει απαραίτητα να  προμηθευθούν πρώτα από το Μητρώο Προπονητών Ε.ΠΟ, το δίπλωμα τους, είτε την ανάλογη πιστοποίηση.
Τόσο το δίπλωμα, όσο και η Πιστοποίηση είναι απαραίτητη στην συνέχεια για την έκδοση  Ταυτότητας Προπονητή Ε.Π.Ο.
(τριετίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018).
 Οι Προπονητές που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες και  δεν έχουν πάρει στα χέρια τους τα διπλώματα τους, ή τις πιστοποιήσεις τους, μπορούν να απευθυνθούν στην γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ(210-4823333, 4823302) για  να ενημερωθούν.

-/-
-2-

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Διπλωματούχοι προπονητές Ε.Π.Ο. – UEFA Α΄-Β΄-C’  δεν έχουν δικαίωμα να μετέχουν ως ποδοσφαιριστές σε επίσημους αγώνες, εάν προηγουμένως δεν έχουν καταθέσει στην Ε.Π.Ο. το δίπλωμά τους, την ταυτότητα τριετίας και δεν έχουν λάβει σχετική βεβαίωση. Τυχόν συμμετοχή τους θα αποτελεί αντικανονική συμμετοχή και σε περίπτωση ενστάσεων θα εφαρμόζεται η διάταξη του άρθρου 23 παρ. 11 του Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου