Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΓΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΠΡΩΤΕΑΣ: 2-3



Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Γ.Σ Σαλαμίνας. Η ομάδα μας φιλοξένησε τον Πρωτέα που πρωταγωνιστεί στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν μια αξιοπρεπέστατη παρουσία και κοντράρισαν στα ίσια την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος δεν είχαν την τύχη μαζί τους και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και 3ο γκολ κάνοντας το 0-3. Τότε ήταν που ο Λαμπρινός πήρε πάνω του την ομάδα και κατάφερε με προσωπική του ενέργεια να μειώσει σε 1-3. 

Η ομάδα μας ανέβηκε σε απόδοση και κατάφερε να μειώσει από στημένη φάση με σουτ βολίδα του Σίμου. Τότε ήταν που οι παίκτες του Κώστα Μιχαλάκη τα έδωσαν όλα για την ισοφάριση χωρίς όμως να καταφέρουν τον στόχο τους με τον διαιτητή να μην δίνει κόρνερ υπέρ των γηπεδούχων υποστηρίζοντας πως ο χρόνος του παιχνιδιού είχε λήξει ξεσηκώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εξέδρα με θύελλα διαμαρτυριών. Έτσι η λήξη του παιχνιδιού βρήκε την ομάδα μας να χάνει με το τελικό σκορ 2-3 ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε κυρίως στις λεπτομέρειες. 

*Επίσης αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή απόδοση για ακόμη μια φορά του νέου αίματος της ομάδας από τις ακαδημίες του Γ.Σ Σαλαμίνας τους Γίαννη Ελευσινιώτη και Γιώργο Μπουρνέλου που εκτέλεσαν άψογα τις οδηγίες του προπονητή τους στον χρόνο που τους δόθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου