Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Ξεκινά το 13ο Αθλητικό Φεστιβάλ στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη



Το 13ο Αθλητικό Φεστιβάλ  Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη  ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί τα παιδιά από τις 6 Μαϊου έως τις 19 Ιουνίου σε εγκαταστάσεις και γήπεδα του Δήμου . Τη διοργάνωση του φεστιβάλ έχει αναλάβει η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου και η Ένωση Συλλόγων Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη   Μαθητές όλων των τάξεων του δημοτικού καθώς και αθλητές από τις ακαδημίες του δήμου θα συμμετάσχουν σε αθλήματα, με στόχο την προώθηση και ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους σε νεαρές ηλικίες. Οι μικροί φίλοι θα διασκεδάσουν και θα συναγωνιστούν στα αθλήματα του ποδοσφαίρου, της καλαθοσφαίρισης, της  επιτραπέζιας αντισφαίρισης, της χειροσφαίρισης, της πετοσφαίρισης, της  κολύμβησης, του tae-kwon-do και της ρυθμικής. 

 Στο πλαίσιο του φεστιβάλ την Κυριακή 21 Μαΐου  από τις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Μαραθώνιος Αεροβικής Γυμναστικής για  ενήλικες, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, στο κλειστό γυμναστήριο «Πλάτων» και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με πιλάτες, γιόγκα και αεροβική γυμναστική.  
Ακόμη στις 29 Μαϊου στις 9 το πρωϊ θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρία στο Κλειστό Κολυμβητήριο Δ.Α.Κ «ΠΛΑΤΩΝ», με στόχο την ευαισθητοποίηση της  τοπικής και της ευρύτερης κοινωνίας, καθώς και την ανάδειξη της καθημερινής προσπάθειας που καταβάλουν αυτά τα άτομα για την ισότιμη ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο. Παράλληλα με όλες τις προαναφερόμενες δραστηριότητες θα διεξαχθούν και  χορευτικές εκδηλώσεις παραδοσιακών χορών στα θέατρα  ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ( 13-14 Μαϊου) και ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ (9-10-11 Ιουνίου).
Κλειστό Γυμναστήριο «ΠΛΑΤΩΝ (Π.Ράλλη & Θηβών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου