Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

1ος Αγώνας Τριάθλου, 3ης Σεπτεμβρίου 2017 Ψιλή Άμμος – Φανερωμένη – Σαλαμίνα



Στα πλαίσια μαζικού αθλητισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης ο  Σύλλογος «Μεταμόρφωση Σωτήρος Ψιλής Άμμου Σαλαμίνας»  και ο Ποδηλατικός Όμιλος Σαλαμίνας «ΠΡΩΤΕΑΣ»,  διοργανώνουν υπό την Aιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου -Τριάθλου και με την Ενεργή στήριξη του Δήμου Σαλαμίνας, τον  1Ο ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ  (κολύμβηση – ποδήλατο – τρέξιμο), στην φιλική περιοχή Ψιλής Άμμου - Φανερωμένης.
          Η περιοχή μας είναι ιδανική για μια τέτοια διοργάνωση. Είναι μια πανέμορφη περιοχή στο βορειοδυτικό άκρο του νησιού, με μια ήπια και ζεστή θάλασσα και σε πολύ μικρή απόσταση το δάσος της Φανερωμένης, ιδανικός χώρος για τρέξιμο και ποδήλατο.  



Ως ημέρα διεξαγωγής των αγώνων ορίστηκε η 3ης Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή στις 8.30 το πρωί.
Ο αγώνας (sprint) της 1ης εκκίνησης 8.30 π.μ (ατομικό- ομαδικό ) περιλαμβάνει 750 μ κολύμπι- 25 χιλ ποδηλασία (γύρος της Φανερωμένης) και 5 χιλ τρέξιμο (Λεωφόρος Ψιλής Άμμου - Λεωφόρος Φανερωμένης - οικία Σικελιανού και επιστροφή από τη Λεωφόρο Φανερωμένης στην Ψιλή Άμμο).
Εκκίνηση και τερματισμός μπροστά στα γραφεία του συλλόγου στην Ψιλή Άμμο.      
Κατηγορίες:  Οι τρείς πρώτοι-τες στην γενική κατάταξη θα λάβουν κύπελλο και δεν θα ενταχθούν στις βραβεύσεις ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών - Γυναικών οι οποίες είναι: 18-39, 40-49, 50 άνω. Στις ηλικιακές κατηγορίες οι πρώτοι -πρώτες θα λάβουν κύπελλο, και οι 2οι - 3οι μετάλλια. Η κατηγορία του ομαδικού θα είναι μία, ανεξαρτήτου φύλου, με τρείς ή και με δύο αθλητές-τριες. Θα βραβευτούν με κύπελλο οι τρείς πρώτες ομάδες στην γενική κατάταξη.
Οι τριαθλητές θα πρέπει να φέρουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ κολυμβητικό σκουφάκι και ποδηλατικό κράνος ειδάλλως δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Δεν επιτρέπονται οι ολόσωμες κολυμβητικές στολές και τα ποδηλατικά γκρουπ (κολλητήρια). Οι σηματοδοτημένες ποδηλατικές και δρομικές διαδρομές είναι επίπεδες.
Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά (chip), με άμεση ανάρτηση αποτελεσμάτων.
ΠΑΡΟΧΕΣ: Πρωταρχικός σκοπός η ασφάλεια των αθλητών. Θα παρθούν όλα τα μέτρα με παρουσία Ιατρού, Ασθενοφόρου, Ναυαγοσώστες, Εθελοντές Διασώστες και Τροχαία.
SERVICE: Νερά, χυμούς, μπανάνες, γλυκά.

Σε όλους τους τερματίζοντες και των δύο αγώνων θα δοθούν μετάλλια
και αναμνηστικό μπλουζάκι.

Στο πνεύμα της Αλληλεγγύης, ένα  ποσό  των χρημάτων θα κατατεθούν στο Κοινωνικό Φαρμακείο – Ιατρείο Σαλαμίνας.   Καλούμε κοντά μας, όλους και όλες στην προσπάθειά μας αυτή για την  επιτυχία του Πρώτου Αγώνα Τριάθλου της Σαλαμίνας, στην φιλική παραλία της Ψιλής Άμμου και στο  πανέμορφο δάσος της Φανερωμένης.
·         Κόστος συμμετοχής:  20 ευρώ για το ατομικό, 30 ευρώ για ομαδικό.
·         Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι αθλητές άνω των 18 ετών.
·         Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://bit.ly/salamisTri
·         Oι αγωνιστικές αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 30η Αυγούστου, σε συνδυασμό με κατάθεση της οικονομικής συμμετοχής στον λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 185/534285-68 και IBAN: GR9401101850000018553428568
·         Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
·         Οι αθλητές θα πρέπει να προσέλθουν τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα, της εκκίνησης του αγώνα, στα τραπέζια της γραμματείας, για την σύντομη παραλαβή της συμμετοχής τους και για την προετοιμασία τους για τον αγώνα.
·         Οι απονομές των νικητών θα πραγματοποιηθούν με την ολοκλήρωση του αγώνα.   
·         ΟΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στον 1ο ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ 2017. Όσοι αγωνιστούν θα υπογράψουν ότι συμμετέχουν στο 1ο Salamis Triathlon με δική τους ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατέχουν πρόσφατη βεβαίωση (εξάμηνη ισχύ) εξειδικευμένου γιατρού για την καλή τους υγεία και φυσική κατάσταση για την δοκιμασία του αγώνα και παραιτούνται από κάθε απαίτηση έναντι των διοργανωτών για τυχόν σωματική υλική και ηθική τους βλάβη από οποιαδήποτε αιτία.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν στην περιοχή από το Πέραμα ή από τα Μέγαρα. Από το Πέραμα έχει φέρυ μπόουτ ανά τέταρτο και σε 15 λεπτά βρίσκεστε με αυτοκίνητο  στην Ψιλή Άμμο. Λεωφορειακή γραμμή ΚΤΕΛ με το πρώτο λεωφορείο να ξεκινά 7 π.μ.    Από τα Μέγαρα το πρώτο δρομολόγιο φέρυ, είναι στις 7 π.μ., και τα επόμενα ανά μία ώρα.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλ:  2104685888 (10:00-12:00 & 21:00-22:30) κ. Στεφανίδης Γιώργος – 6979834412, Βαξεβανίδης Παναγιώτης - 6977229699  & Παπαμιχαήλ Χρίστος – 6943482929.  

1 σχόλιο: