Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Πλάκα Εμμανουέλλα και Μασούρας Θανάσης δύο ανερχόμενα αστέρια του στίβου



Ακόμη ένας αγώνας έλαβε μέρος χθες το Σάββατο στο γήπεδο του Χολαργού στο “Meeting Στίβου Τάσος Ξένος”. Ο Γ.Σ Σαλαμίνας κατέβασε 6 αθλητές στους αγώνες με δύο από αυτούς να ξεχωρίζουν για ακόμη μία φορά. 

Ο λόγος για την Πλάκα Εμμανουέλλα και τον Μασούρα Θανάση όπου όσο πάνε και βελτιώνονται. Αυτή την φορά αγωνιζόμενοι στα 1000μ. και πάλι, η Πλάκα πήρε ξανά την πρώτη θέση με χρόνο 3,11’  και ο Μασούρας την δεύτερη με χρόνο 2,49 (σημείωσε ατομικό ρεκόρ) στις κατηγορίες των Παγκορασίδων Α’ και Παμπαίδων Α’ αντίστοιχα. 

Τα δύο παιδιά μετά από εκπληκτικές κούρσες όπου τα έδωσαν όλα κατάφεραν να ανεβούν και πάλι στο βάθρο και να φέρουν ψηλά τον σύλλογο. 



Να σημειωθεί πως οι αγώνες είχαν μεγάλη συμμετοχή από όλα τα σωματεία ενώ Πλάκα και Μασούρας είναι η πρώτη τους χρονιά στην κατηγορία αυτή(14χρονών). 

Πολλά συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στους προπονητές των παιδιών Ηλία Νταβίδη(Εμμανουέλλα Πλάκα) και Σπύρο Παππά(Θανάση Μασούρα). 

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως θα δούμε ακόμη σπουδαιότερα πράγματα από τον Γ.Σ Σαλαμίνας και τους αθλητές του στο μέλλον .

Ραντεβού πλέον στο πανελλήνιο στις 15-16 Ιουλίου!

3 σχόλια:

  1. Δεν πρέπει να φτιάξουν το στάδιο και το γυμναστήριο τους για να κάνουν προπόνηση οι αθλητές;;τέλος σεζόν από όσο είδα δεν είχε γίνει τίποτα.
    Τον χειμώνα που μας πέρασε πίσω απο το γηπεδο αμπελακιων στο ξερο εβλεπα πολλες φορες μια ομαδα απο μικρους αθλητες που παλευε μεσα στα σκοτάδια και στη σκόνη,τι θα γίνει με αυτη την κατάσταση;; γι αυτα τα παιδια ειναι τα στάδια ποτε θα το καταλάβετε;ποτε θα σταματήσετε να βλέπετε μονο κατι κρεμανταλαδες με μια μπαλα;πρωτα οι πρωταθλητές και οι νέοι και μετα οι καφενόβιοι 30-35 και 38 χρονων που βγαζουν σελφι την καταντια τους στα σκα@@μπαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ αυτα και μ αυτα ξεχασα,μπραβο σας αθληταραδες μου μπράβο σε ολους σας,σας περιμένουμε στο Πανελλήνιο στα μετάλλια και οχι μονο τους δυο σας όλους σας.

      Διαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς, αντί να βλέπουμε εκεί που πρέπει κοιτάν δεξιά και αριστερά! Ουστ! Δώστε ζωή στον στίβο ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή