Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Η Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώνει



Από την ΕΔ/ΕΠΣΠ, ανακοινώνονται τα παρακάτω, αναφορικά με το ημερολογιακό πρόγραμμα τρέχουσας περιόδου, και τις υποχρεώσεις, του εκάστου διαιτητή. Για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
1.     Οι διαιτητές, μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΠ, πρέπει κατά το χρονικό διάστημα, από 28-8-2017 μέχρι 4-9-2017, να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣΠ, (Γραφεία ΣΕΦ):
Γνωμάτευση από α) ιδιώτη ιατρό, β) ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο, ειδικότητας Παθολόγου ή καρδιολόγου, για την κατάσταση της υγείας του.

2.     Από την ανωτέρω υποχρέωση, ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι διαιτητές που συμμετείχαν, στα πρόσφατα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

3.     Η πρώτη εκπαιδευτική συγκέντρωση για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018, θα γίνει την Δευτέρα 4-9-2017  στα Γραφεία της ΕΠΣΠ (Στάδιο ΣΕΦ) και ώρα 19:30.

4.     Στις 4-9-2017 και  ώρα 18:00 στα Γραφεία της ΕΠΣΠ θα γίνουν οι παραγραμματισθείσες από τον Κανονισμό Διαιτησίας, Γραπτές εξετάσεις των διαιτητών  καθώς και των παρατηρητών  διαιτησίας, που δεν συμμετείχαν στις γραπτές εξετάσεις  που έγιναν στα πρόσφατα σεμινάρια της ΚΕΔ/ ΕΠΟ. 


5.     Η ύλη των εξετάσεων απ’ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων θα προέρχεται μέσα από την ύλη  που περιλαμβάνουν οι Κανόνες Παιχνιδιού 2016- 2017, και η οποία έχει διδαχθεί κατά την τελευταία αγωνιστική περίοδο στις εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις.

6.     Ακολούθως κατά το από 4-9-2017 μέχρι 9-9-2017 χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν με  μέριμνα της ΕΔ ΕΠΣΠ τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό Διαιτησίας, αγωνιστικά ΤΕΣΤ των διαιτητών , που δεν συμμετείχαν στις αγωνιστικές δοκιμασίες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα από την ΚΕΔ/ ΕΠΟ. Δηλαδή θα συμμετέχουν μόνο οι μη αξιολογημένοι διαιτητές της ΕΠΣΠ.( Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα ).

7.     Επισημαίνονται  προς γνώση και εφαρμογή τα παρακάτω:
Α) Βάσει του άρθρου 36 του Κανονισμού Διαιτησίας, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε διαιτητή οποιαδήποτε κατηγορίας και αξιολόγησης  της δυνάμεως μας, να διευθύνει Φιλικό Αγώνα ερασιτεχνικών σωματείων της ΕΠΣΠ ή άλλης ΕΠΣΠ, (εξαιρούνται οι ορισμοί που πραγματοποιεί η ΚΕΔ/ ΕΠΟ), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔ/ ΕΠΣΠ.
Β) Διαιτητής ή Παρατηρητής (Μη αξιολογημένος), που δεν θα συμμετάσχει στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες της ΕΔ/ ΕΠΣΠ , δεν θα έχει  δικαίωμα αξιολόγησης και κα’ επέκταση ορισμού σε αγώνες αρμοδιότητας μας.

8.  Παρακαλούμε για την έγκαιρη προετοιμασία σας καθώς και την ενημέρωσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου