Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Γ.Σ Σαλαμίνας Στίβου..ένας σύλλογος, μία οικογένεια



Τόσα χρόνια έχουμε παρακολουθήσει κάμποσους αθλητικούς συλλόγους και ομάδες. Έχουμε παρατηρήσει επίσης τον τρόπο που μεταφέρουν το εκάστοτε άθλημα στο αθλητή τους και το τι αποτελέσματα υπάρχουν. 
Προς έκπληξη μας πρώτη φορά εντοπίζουμε σε έναν σύλλογο που δεν έχει ζωή άνω των 3χρόνων να έχει μεταδώσει την νοοτροπία του «ευ αγωνίζεσθε» και του «πάνω απ’ όλα διασκέδασε το». 
Το τμήμα στίβου του  Γ.Σ Σαλαμίνας  συμμετείχε με 8 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/Παγκορασίδων αυτό το Σαββατοκύριακο και εκτός της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στους μικρούς αθλητές του έδειξε και πως αυτά τα παιδιά έχουν γίνει μέσα από τον αθλητισμό μία παρέα , ή καλύτερα μια οικογένεια. 


Αυτό τουλάχιστον νιώσαμε εμείς σαν Anatropes Sport όταν είδαμε ένα άτομο της ομάδας να μην νιώθει καλά και έτοιμο να αγωνιστεί ενώ ήταν φαβορί για μετάλλιο. Επιτόπου οι συναθλητές του το εμψύχωσαν και του είπαν πως και να μην τρέξει για εκείνους δεν αλλάζει τίποτα.

Σημαντικό επίσης ήταν πως στην συγκεκριμένη περίπτωση το άτομο ήταν μέλος και της ομάδας σκυταλοδρομίας που θα λάμβανε μέρος και το μόνο που πήρε από τα υπόλοιπα μέρη και φυσικά από τους προπονητές του συλλόγου ήταν στήριξη. 

Εν ολίγοις το συμπέρασμα από το παραπάνω περιστατικό είναι το εξής. Ο Γ.Σ Σαλαμίνας Στίβου εκτός από δυνατούς αθλητές δημιουργεί και καλούς ανθρώπους το οποίο κατ’ εμέ είναι και το σημαντικότερο. Μία ομάδα είναι μαζί παντού. Στις χαρές, στις λύπες, στην διασκέδαση, στην απογοήτευση στα καλά και στα δύσκολα. Αυτό έχει σημασία και ελπίζουμε να διατηρηθεί στο πέρασμα των χρόνων.

*Ααα και κάτι τελευταίο, που αφορά περισσότερο τους προπονητές. Όπως και οι αθλητές τους έτσι και εκείνοι όντας οικογενειάρχες, με τις δουλειές τους και την προσωπική τους ζωή τρέχουν για αυτούς. Πάντα προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο στην ήδη γεμάτη μέρα τους για να είναι στο γήπεδο και να δίνουν με την καρδιά τους την γνώση που κατέχουν, αυτή του αθλητισμού. Πάνω απ’ όλα όμως δίνουν αγάπη και μερικές φορές πιστέψτε μας λυγίζουν για χάρη κάποιων αθλητών. Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στους Ηλία Νταβίδη και Σπύρο Παππά. Αυτό και τίποτα άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου