Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

12ος ο Δημόπουλος στο Παγκόσμιο Εφήβων–Νέων, στην 20άδα και οι Μελεμενής Ευθυμιάδης



Πολύ καλή εμφάνιση από τους νεαρούς πρωταθλητές μας


Δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και ότι το μέλλον τους ανήκει, οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάνοε καγιάκ Εφήβων – Νέων (-23 ετών), το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Πιτέστι της Ρουμανίας.

Ο Στέφανος Δημόπουλος πήρε την 12η και 14η θέση, ενώ και οι Αναστάσιος Μελεμενής, Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης πήραν τελική κατάταξη μέσα στους 20 κορυφαίους του κόσμου, δείχνοντας ότι το ελληνικό κάνοε καγιάκ μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο. 


Αναλυτικά οι θέσεις των Ελλήνων στο Παγκόσμιο Εφήβων – Νέων;
·         ο Στέφανος Δημόπουλος ήταν 12ος στο C1 Νέων 200μ. και 14ος στο C1 Νέων 1000μ.
·         ο Αναστάσιος Μελεμενής ήταν 18ος στο Κ1 Εφήβων 200μ. και
·         ο Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης ήταν 19ος στο Κ1 Εφήβων 1000μ. και 26ος στο Κ1 Εφήβων 500μ.
·         ο Χρήστος Δρούζας ήταν 30ος στο K1 Νέων 500μ    

«Πολύ καλή εμφάνιση και από τα τέσσερα παιδιά. Έδειξαν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες και μπορούν να φέρουν σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον, για το ελληνικό κάνοε καγιάκ. Πέρα από τις θέσεις τους το πιο σημαντικό είναι ότι είχαν πολύ καλούς χρόνους, κοντά στους κορυφαίους των κατηγοριών τους», δήλωσε ο έφορος των Εθνικών ομάδων Γιάννης Σκούρτης, που συνόδεψε τα τρία παιδιά στο Πιτέστι της Ρουμανίας.

- Το προσεχές Σαββατοκύριακο (05-06/08) θα διεξαχθεί στην λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης κάνοε καγιάκ και το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης SUP. Μια διοργάνωση για αθλητές και αθλήτριές ηλικίας 8-14 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου