Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Με 3-0 σκορ ο Αίαντας ισοπέδωσε τον Φαληρικό



Με νίκη πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Αίαντας που υποδέχτηκε τον Φαληρικό ο οποίος για ένα ημίχρονο του έβαλε δύσκολα. Στο 40’ μάλιστα ένα γκολ που δεν μέτρησε του Χανιώτη έφερε εκνευρισμό με τον διαιτητή να αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον αρχηγό του Αίαντα. 

Με το 0-0 στα στο ημίχρονο ο Στάθης Φουρίκης επιστράτευσε τον παίχτη που σε κάθε παιχνίδι κάνει την διαφορά και παίρνει την ομάδα στις πλάτες του.

 

 Έτσι και έγινε, ο Μελαμπιανάκης πέρασε στον αγώνα στο 46’ στην θέση του Μαρούδη και στο 47’ ο Κωσταντινίδης άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι το έριξαν στο ξύλο και το ένα φάουλ διαδεχόταν το άλλο με τον πάγκο της Σαλαμίνας να αντιδρά και ο διαιτητής να αποβάλει τον Γεν. Αρχηγό της ομάδας Σταύρο Καστανιά μετά από λογομαχία με παίκτη του Φαληρικού ο οποίος τον έβρισε αλλά παρόλα αυτά δεν δέχθηκε κάρτα. 

Δύο λεπτά αργότερα στο 55’ και αφού τα νεύρα των δύο ομάδων δεν είχαν κατευνάσει ήταν η σειρά για παίκτη των φιλοξενούμενων να δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Μελαμπιανάκη και έτσι να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι. Με το παιχνίδι να κοντεύει να τελειώσει και τον κόουτς της ομάδας να φρεσκάρει συνεχώς την ομάδα επιθετικά ήρθε ο Χονδρουδάκης για να κάνει το 2-0 με όμορφο πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή των αντιπάλων. 

Με το παιχνίδι πλέον να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα ο Μελαμπιανάκης αφού πέρασε δύο παίκτες αδειάζοντας την αντίπαλη άμυνα έβγαλε μια τρομερή ασίστ χωρίς να κοιτάξει στον Λένγκα ο οποίος σημείωσε το τελικό 3-0 με δυνατό ευθύβολο σουτ.

MVP: Γιώργος Μελαμπιανάκης. Ο παίκτης που άλλαξε την ροή του αγώνα και έγειρε την ζυγαριά υπέρ το Αίαντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου