Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Έχασαν την ευκαιρία για νίκη οι Σαλαμινομάχοι



Σε ένα παιχνίδι ευκαιρία για τους Σαλαμινομάχους να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα η ομάδα μας δεν τα κατάφερε απέναντι στην καλή αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά ομάδα της Αναγέννησης Μοσχάτου. 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μέσα σε 18 λεπτά να πετύχουν τρία εύκολα γκολ με τους γηπεδούχους να δείχνουν ανήμποροι να αντιδράσουν. Παρόλα αυτά ο Πλάκας μετά από σέντρα του Μονιού κατάφερε να μειώσει σε 1-3 με καρφωτή κεφαλιά κερδίζοντας όλους του τους αντιπάλους στον αέρα. 


Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ οι Σαλαμινομάχοι έδειχναν να μπορούν να πιέσουν ήρθε το 4ο γκολ για τους φιλοξενούμενους κόβοντας έτσι τα φτερά για οποιαδήποτε υποψία ισοφάρισης με αποκορύφωμα πέντε λεπτά αργότερα στο 80’ το 5ο γκολ με την Αναγέννηση Μοσχάτου να πανηγυρίζει την νίκη της.

MVP: Παύλος Πλάκας, όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε το οποίο είναι και το πρώτο των Σαλαμινομάχων στο πρωτάθλημα αλλά και για την γενική του παρουσία του σήμερα στο γήπεδο.

8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. τωρα μιλανε αυτοι που πληρωνουν,οι μπαταξηδες και οι τελειωμενοι απατεωνες μοκο,μοκοοοοοοοοο

      Διαγραφή
    2. th kanoyn .....????? xaxaxaxa

      Διαγραφή
    3. ρε κακομοιρηδες με τα πραματα του φασουλη παιζετε με τις μπαλες του φασουλη με της εμφανισεις του φασουλη... με τα κονε του φασουλη παιζετε ακομα

      Διαγραφή
    4. τα παμε οι μπατίρηδες μοκο μοκοοοοοοοοοοο,τωρα μιλάνε αυτοί που πληρώνουν


      Διαγραφή
    5. μπατιρης ""φιλαρααααακιιιιιιιι εχεις ενα ευρω???""χαχαχαχα

      Διαγραφή
  2. σας γαμγε ο φασουλης παραδεχτειτε το δεν ειναι κακο αυτο οχι μονο στην ομαδα αυτη αλλα παντου .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε πέρνα απο το γηπεδο να σου δωσουμε δυο πακετα μακαρονια και ενα κορνεμπιφ να φαει η οικογενεια σου και μετα θα λυσεις και τα σεξουαλικα σου,να λιγδώσει το αντερο σου πρωτα,δεν κραταμε εμεις κακια σε περιμενουμε

      Διαγραφή