Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Έκανε τον άσσο "X" ο Αίαντας!




Ένα παιχνίδι όλο δικό του κατάφερε να το φέρει στα ίσια, σήμερα το μεσημέρι ο Αίαντας Σαλαμίνας όπου αντιμετώπισε την ΑΕ Περάματος. Οι νησιώτες σημείωσαν δύο εύκολα γκολ με τους Τσέλα στο 17’ και Πέρρο στο 30’. Όλα έδειχναν πως η ομάδα θα πανηγύριζε μία εύκολη νίκη αλλά δυστυχώς αυτό δεν έγινε ποτέ. Αντιθέτως στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν.

Η ΑΕ Περάματος πίστεψε στην ανατροπή και ανέβασε ρυθμούς, την ώρα που ο Αίαντας φαινόταν να μην έχει μπει καν στον αγωνιστικό χώρο. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού ήταν να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 66’ με γρήγορη αντεπίθεση, όπου η άμυνα μας αιφνιδιάστηκε, και τελικά στο 82’ να έρθει η ισοφάριση ξανά με αντεπίθεση. 


Ο Άγιαξ αν και προσπάθησε να πιέσει φάνηκε να μην έχει ούτε τις δυνάμεις ούτε το κουράγιο με εξαίρεση μια κλασική ευκαιρία στο 87’, όπου ο Ράμφος Λ. έχασε εξ επαφής γκολ με άδειο τέρμα. Τελικό σκορ 2-2 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό η καθεμιά.

Εν κατακλείδι: Ο Αίαντας φαίνεται μετά τους τραυματισμούς των Χανιώτη και Μελαμπιανάκη να μην έχει ικανοποιητικές λύσεις μεσοεπιθετικά. Αυτό να φαίνεται όταν η ομάδα δέχεται πίεση, είναι κουρασμένη ή κυνηγάει το σκορ. Ας ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση λοιπόν στους τραυματίες της ομάδας και να βρει ο Άγιαξ τον καλό του εαυτό.



Η σύνθεση του Αίαντα:
Μεϊμαρόγλου, Μικρούλης, Χονδρουδάκης, Μπέλιας, Ευαγγέλου Γ.,
Σουνόγλου(Ευαγγέλου Μ.), Πέρρος, Τσέλα(Ράμφος Λ.), Μαρούδης(Κωνσταντινίδης), Ραπτόπουλος, Κολιούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου