Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Αν έχεις "Λεκάκη" διάβαινε!



Θυμάστε πους πριν λίγο όχι πολύ καιρό, σας γράφαμε πως με σκληρή δουλειά και πίστη στον προπονητή όλα γίνονται; Ε λοιπόν ιδού το αποτέλεσμα.

Αισθητή είναι η βελτίωση της ομάδας των Σαλαμινομάχων που κατάφεραν να πάρουν ακόμη μία νίκη απέναντι στην φιλοξενούμενη ΑΟΚ Φαλήρου. 

Η ομάδα μας τα βρήκε σκούρα αφού στο 2ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, υποχρεώνοντας τον Κώστα Μιχαλάκη να περάσει νωρίς στο παιχνίδι ως αλλαγή τον Λεκάκη(35’). Ο Λεκάκης δεν άργησε να κάνει την διαφορά και να δικαιώσει τον προπονητή του και μόλις πέντε λεπτά από την είσοδο του στο παιχνίδι έκανε το 1-0 (40’). 


Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά ο Τούτσης ήταν σε καλή ημέρα και απεσώβισε μερικά πολύ κρίσιμα σουτ προς την εστία του. Στο 60’ το μεγάλο όπλο των Σαλαμινομάχων ξαναχτύπησε. Λεκάκης την μπάλα και γκολ για το τελικό 2-0. Τόσο απλά και εύκολα. 
*Να σημειωθεί πως η ομάδα μας είχε και τέσσερεις απουσίες(Γεμιδόπουλος, Μαγιάτης, Σεργίδης και Λιγνός) όπου ευτυχώς δεν επηρέασαν το σημερινό αποτέλεσμα.



Η σύνθεση των Σαλαμινομάχων: Τούτσης, Παρθένης, Φουρίκης(35’ Λεκάκης), Καφούρος, Πέτρου(80’ Παπαδόπουλος λόγω τραυματισμού), Γκίκας(70’ Κούκης), Μονιός, Παπαδημητρίου, Σούλτος, Παραμπάτης(60’ Τσουβαλάς), Ρεμούνδος.

Προπονητής: Κώστας Μιχαλάκης 



5 σχόλια:

  1. omada montelo tin kanate mpoyrdelo

    parolayta epeidi dioikitika eiste anyparktoi aksizei ena megalo mprabo se ola ta paidia kai ton mixalaki poy me 0 stiriksi trabane thn anhfora monoi toys

    oloi eseis min sikonete kefali omos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει εξήγηση αγαπητέ για την κατάσταση στη οποία βρίσκεσαι,λέγεται σύνδρομο της στοκχολμης; συνέχισε έτσι και θα πας σε γιατρό.

    (απο οτι κατάλαβες μετα την νικη μας με ανατροπή στη τέταρτη ομαδα του πινάκα τερμα τα μπατίρη και πεινάλα λουστρο κλπ,αποδείξαμε οτι είμαστε σοβαρή ομάδα με σοβαρή διοίκηση,παίχτες και προπονητή αλλα με σοβαρους φιλαθλους,οπότε πρέπει να φερόμαστε ανάλογα)

    ελατε απο το γήπεδο να σας κεράσουμε ενα ζαξ ντονατς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΟΥΛΗΚΙ
    Το σκουλήκι είναι ατελές ασπόνδυλο ζώο, με μακρύ κυλινδρικό και γυμνό σώμα, που αποτελείται από δακτύλιους. Δεν έχει κεφάλι, ούτε εσωτερικό σκελετό. Το στόμα του βρίσκεται στον πρώτο δακτύλιο και αναπνέει από το δέρμα του.

    Ζει σε υπόγειες στοές, μέσα στο νερό ή σε λασπώδεις εκτάσεις. Τη νύχτα βγαίνει στην επιφάνεια έρποντας για να βρει τροφή. Ορισμένα είδη σκουληκιών κινούνται με τη βοήθεια του μυϊκού σωλήνα.

    Τα σκουλήκια κατατάσσονται σε διάφορες συνομοταξίες: δακτυλιοσκώληκες, λωριδοσκώληκες, ακανθοκέφαλοι κ.ά.

    Είναι ερμαφρόδιτα ζώα και πολλαπλασιάζονται με αυγά. Ορισμένα είδη, όπως η ταινία, ζουν ως παράσιτα στο σώμα άλλων ζώων ή φυτών. Άλλα ζουν μέσα στη θάλασσα ή σε αμμώδεις παραλίες, όπως ο σκωλόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ayto eiste

      ξεφτίλας αρσενικό

      λαϊκός χαρακτηρισμός ανθρώπου που έχει χάσει ολοκληρωτικά το κύρος του, την αξιοπρέπειά του, ο εξευτελισμένος, ο ξεφτιλισμένος
      ο τιποτένιος

      Διαγραφή
    2. Ειναι τιτλος τιμης να με βριζει με ""λαικους χαρακτηρισμους"" μια δευτεραντζα σαν και σένα,βρίσε οσο θες,μπασκλασαρία.

      ΚΑΤΙΝΑ
      γυναίκα, μικρής ή μεγάλης ηλικίας, κάποιες φορές χαμηλού μορφωτικού επιπέδου αλλά όχι πάντα ή απαραίτητα, που αναλώνεται σε επουσιώδη ζητήματα, επιδίδεται στο σχολιασμό τρίτων προσώπων και κουτσομπολεύει ασύστολα. Βασικό χαρακτηριστικό της Κατίνας είναι η διπροσωπία και η κουτοπονηριά.

      Διαγραφή