Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Εντυπωσιάζουν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Γυάλας - Νέες διακρίσεις

Με νέες σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες ολοκληρώνεται το 2017 για την ομάδα καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Γυάλας.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Οι Πρωταθλητές Ελλάδος του ομίλου για το 2017 στο διθέσιο καγιάκ 1000μ Έκτωρ Τσεκούρας και Στέργιος Στιβακτάκης, επελέγησαν για την Εθνική Ομάδα Κανόε-Καγιάκ Ανάπτυξης και συμμετείχαν στο πρώτο προπονητικό κοινόβιο που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, το διήμερο 18 και 19 Νοεμβρίου 2017.


Σε αυτό, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία της λειτουργίας ως αθλητών της Εθνικής Ομάδος, να προπονηθούν με μεικτά προγράμματα προπονήσεων μεγάλων αποστάσεων στα σκάφη τους και στο γυμναστήριο, και να τους αναλυθεί ο σωστός τρόπος κωπηλάτισης ενώ πραγματοποιήθηκαν και σωματομετρήσεις και ατομικές βιντεοσκοπήσεις.

ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ομάδα καγιάκ του ΑΝΣ Γυάλας, συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες των Ναυτικών Ομίλων Σύρου και Χανίων και στον Διάπλου του Ισθμού της Κορίνθου, με τα ακόλουθα αποτελέσματα :

ΣΥΡΟΣ : Χρυσά μετάλλια, Στέργιος Στιβακατάκης Κ-1 Παίδων Αρχαρίων 200μ, Παναγιώτης Κουτσιλαίος Κ-1 Παίδων Αρχαρίων 200μ, Παναγιώτης Βασιλικής Κ-1 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ, Ασημένια μετάλλια, Αντώνης Μαυρονάσιος Κ-1 Παίδων Αρχαρίων 200μ, Κατερίνα Πούτου Κ-1 Προαγωνιστική Κοριτσιών 200μ, Χάλκινα μετάλλια, Έκτωρ Τσεκούρας Κ-1 Παίδων Αρχαρίων 200μ, Αναστασία Αλεβιζοπούλου Κ-1 Προαγωνιστική Κοριτσιών 200μ και 5η θέση Δήμητρα Καζιλιέρη Κ-1 Προαγωνιστική Κοριτσιών 200μ.

ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΙΣΘΜΟΥ ΚΟΡΊΝΘΟΥ

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος του ομίλου για το 2017 στο διθέσιο καγιάκ 1000μ Έκτωρ Τσεκούρας και Στέργιος Στιβακτάκης, τερμάτισαν στην πρώτη θέση στο διθέσιο καγιάκ ενώ πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι τερμάτισαν στην 5η θέση μεταξύ των σκαφών όλων των κατηγοριών που συμμετείχαν στον επίπονο αγώνα των 7000μ.

Το Τετραθέσιο καγιάκ του Ομίλου μας με πλήρωμα τους Αντώνη Κούκουρα, Νικόλα Παπαδάκη, Γαβριήλ Τρίγκαλα και Δημήτρη Μπουφίδη τερμάτισε στην 2η θέση του αγωνίσματος.

ΧΑΝΙΑ : Ο Πρωταθλητής Ελλάδος 2017 Παναγιώτης Βασιλικής, πέτυχε θριαμβευτική επικράτηση επί των αντιπάλων του και κατέκτησε επάξια το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα

Κ-1 Προαγωνιστική Αγοριών 1000μ, με τον δεύτερο να τερματίζει μετά από 2 λεπτά και με 33 συμμετέχοντα σκάφη.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Έκτωρ Τσεκούρας και Στέργιος Στιβακτάκης στο Κ-2 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Στο αγώνισμα Κ-1 Παίδων Αρχαρίων 2000μ ο Στέργιος Στιβακτάκης προηγείτο με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο αθλητή, αλλά 200μ πριν τον τερματισμό ένας λάθος χειρισμός του κουπιού οδήγησε σε ανατροπή του αθλητή και στέρησε την κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου για τον Όμιλό μας. 

Παρά το ατυχές γεγονός, ο αθλητής μας έδειξε την εξαιρετική του φυσική κατάσταση στην αρχή ακόμα της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο ίδιο αγώνισμα ο Έκτωρ Τσεκούρας τερμάτισε στην 5η θέση.

Όλα τα ανωτέρω, αποδεικνύουν την εξαιρετικά ποιοτική προπόνηση που πραγματοποιείται στον Ναυτικό Όμιλο Γυάλας, ενώ οι συνεχείς μεγάλες επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας, έχουν αποτελέσει τον λόγο του μεγάλου αριθμού νέων αθλητών που εγγράφονται στον Όμιλό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου