Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Μέλη της Ε.Π.Σ. Πειραιά στα γήπεδα



Tους παρακάτω αγώνες των Πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου θα παρακολουθήσουν μέλη της Ε.Ε. και της Ε/Δ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:


ΣΑΒΒΑΤΟ 25.11.2017
Α.Σ.ΠΟΝΤΙΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ο κ. Β. Κουτσούπης)
Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ (ο κ. Απ. Μαρούλης)
ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (ο κ. Λ. Κανδύλης)
ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ (ο κ. Ι. Ποντίκης)
ΣΠΙΘΑ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (ο κ. Μ. Συνοδινός)
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ – Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.11.2017
Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (ο κ. Β. Κουτσούπης)
ΑΜΦΙΑΛΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  (ο κ. Χ. Μοιραδωράκης)
Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ (ο κ. Ι. Ποντίκης)
ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΚΑΡΑΒΑΣ (ο κ. Π. Λαπατάς - Μ. Συνοδινός)
ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ο κ. Ι. Ευδαίμων)
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ (ο κ. Ι.Χασάπης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ. – ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ (ο κ. Ι. Σπάθας)


Η Υγειονομική Επιτροπή ενημερώνει

Η Υγειονομική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 5 μ.μ. διοργανώνει ημερίδα με θέμα «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και ΔΙΑΒΗΤΗΣ».

Η ημερίδα  γίνεται σε συνεργασία με τις αθλητιατρικές εταιρείες “Medic Sports” & “Medtrust” και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ένωσης ενώ μπορούν να την παρακολουθήσουν, εκπρόσωποι των σωματείων μας ,προπονητές αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται.
Στο τέλος της ημερίδας θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης & δωρεάν συσκευή μετρητή Σακχάρου.

Αντικαταστάσεις διαιτητών

Στον Σαββατιάτικο αγώνα της Β΄ Κατηγορίας Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ αντί του βοηθού διαιτητή ΔΟΥΛΗ Γ. (προσωπικό κώλυμα) η Ε.Δ. όρισε τον βοηθό διαιτητή Σερέπα Α.

Στον Κυριακάτικο αγώνα της Γ΄ Κατηγορίας ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ - Α.Σ. ΚΩΦΩΝ αντί του διαιτητή Σερέπα Α.( κώλυμα προγράμματος), η Ε.Δ. όρισε τον διαιτητή Τραιφόρο Α.

Ποινές Ποδοσφαιριστών Κυπέλλου
Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Κυπέλλου της 22.11.2017, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΜΠΟΥΖΑΛΙ Ν. ΚΑΡΑΒΑΣ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 23.11.2017.


Η Επιτροπή Πρωταθλήματος ενημερώνει

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος ενόψει του εορταστικού μήνα Δεκεμβρίου που ακολουθεί, ενημερώνει ότι αγώνες πρωταθλήματος και στις τρείς κατηγορίες Α΄ Β΄ Γ΄  Κατηγορίας έχουν προγραμματισθεί να διεξαχθούν έως και το ΣΚ 16-17 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο για την Α΄ Κατηγορία και τους δύο ομίλους έχει προγραμματισθεί  να διεξαχθεί εμβόλιμα  η  14η αγωνιστική την Τετάρτη και την Πέμπτη 20-21 Δεκεμβρίου.

Μόνος ένας αγώνας από τους τρείς  που πρέπει να γίνουν στο  γήπεδο Κορυδαλλού θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία κατόπιν συνεννόησης  με τα ενδιαφερόμενα σωματεία.

Η επανέναρξη των πρωταθλημάτων για την νέα χρονιά είναι προγραμματισμένη για το ΣΚ 6-7 Ιανουαρίου 2017.

Αναλυτικά το πρόγραμμα  αλλά κι όλες οι ημερομηνίες των πρωταθλημάτων  υπάρχουν  στον  Ετήσιο Οδηγό που ήδη έχουν προμηθευθεί τα σωματεία μας.



Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

*Το σωματείο μας ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ με πρωτοβουλία των μελών του μαζεύει τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να διατεθούν στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στην Μάνδρα  Αττικής.
Χώροι συγκέντρωσης είναι τα αποδυτήρια του συλλόγου στο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ (16.30 έως και 18.00) και τα γραφεία του συλλόγου, Τραπεζούντας 36 στην Ευγένεια (Δευτέρα-Τετάρτη 19.00 έως 21.00).

*Με ενέργειες των ανθρώπων της Α.Ε. Χαραυγής/Αστέρας στο γήπεδο  ΑΓΕΤ Χαραυγής τοποθετήθηκε τέντα στην μια από τις δύο  εξέδρες του γηπέδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου