Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Κύπρος Κορυδαλλού-Αίαντας Σαλαμίνας: 1-0...Μία διαιτησία μα τι διαιτησία!



Με ήττα συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Αίαντας Σαλαμίνας απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Κύπρος Κορυδαλλού μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε τελικώς να πάρει μια μεγάλη νίκη η οποία την κρατά για τα καλά στο κατόπι του Αμπελακιακού για την μάχη της κορυφής, ο οποίος αγωνίζεται αύριο με την Θύελλα Μοσχάτου.

Στα του αγώνα τώρα. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες με Αίαντα και Κύπρο να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες στα δύο μισά του αγώνα. Μια διαιτησία που μέχρι το 75’ ήταν άψογη όπως μας λένε άνθρωποι και από τις δύο ομάδες, έμελε να είναι και μοιραία για τους φιλοξενούμενους. 


Με μία ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα στον Ράμφο Κ. (2η κίτρινη) στο 76’ ο Άγιαξ βρέθηκε να είναι με 10 παίκτες την ώρα που οι αντίπαλοι πίεζαν. Δύο μόλις λεπτά αργότερα στο 78’ ο διαιτητής δίνει 2η κόκκινη στο ματς αυτή την φορά σε παίκτη των γηπεδούχων ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν με 10 παίκτες η καθεμιά όλα έδειχναν πως η λευκή ισοπαλία θα ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Κύπρος Κορυδαλλού όμως δεν είχε την ίδια άποψη, αφού κερδίζοντας φάουλ που δεν δίνεται ούτε σε κατηγορία Junior. ακριβώς στην γραμμή της μεγάλης περιοχής τα πράγματα άλλαξαν. Ο αντίπαλος επιθετικός εκτέλεσε με την μπάλα να βρίσκει στο τείχος και τον διαιτητή Κουβέλη να ζητά την επανάληψη του στημένου με την πρόφαση πως το τείχος κουνήθηκε. Στην επανάληψη τελικώς η μπάλα θα βρει τα δίχτυα με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν. Τελικό σκορ 1-0. Επόμενο παιχνίδι για τον Αίαντα με την ΑΟ Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου