Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Αήττητος στην έδρα του ο Αμπελακιακός



Εύκολη μέρα περίμενε τον Αμπελακιακό ο οποίος φιλοξένησε την Θύελλα Μοσχάτου. Οι παίκτες του Αγγελάκη δεν χρειάστηκαν πάνω από 25’ λεπτά για να πετύχουν τρία τέρματα με τους Ράμα στο 16’ να ανοίγει το σκορ με εκτέλεση πέναλτι, τον Σελμανάι να κάνει το 2-0 μόλις στην επόμενη φάση στο 17’ και τον Σγούρδα να σημειώνει το τρίτο γκολ στο 25’. 

Η Θύελλα προφανώς αιφνιδιασμένη από τον καταιγισμό των τερμάτων αλλά και των ευκαιριών που δημιουργούσαν οι γηπεδούχοι προσπάθησε να πιέσει και στο 67’ ο Χαλούλος χάρισε πέναλτι στους αντιπάλους οι οποίοι όμως βρήκαν τον Καρνέση να τους λέει «όχι» και να αποκρούει στην αριστερή του γωνία. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 72’ ο Σγούρδας βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα γράφοντας έτσι και το τελικό 4-0 υπέρ της ομάδας μας. 

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Αμπελακιακός συνεχίζει ακάθεκτος για την άνοδο, με Κύπρο Κορυδαλλού και Καραβά να ακολουθούν.

MVP του παιχνιδιού: Σελμανάι Μάριος. Εκτός του γκολ που πέτυχε ήταν ο παίκτης που ταλαιπώρησε περισσότερο απ’ όλους την αντίπαλη άμυνα και που έδωσε αρκετές μάχες και ως αμυνόμενος πίσω απ’ το κέντρο.

Η σύνθεση του Αμπελακιακού: Καρνέσης, Κουσούρης, Τρικαμηνάς(60’ Λιάτος), Θεοδοσίου(60’ Φασουλής), Χαλούλος, Σγούρδας, Τσαγκάρης, Μπούτσης, Σελμανάι, Ράμα(73’ Γεωργαντόπουλος), Σταφσουλάι(80’ Ζώτο Γκ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου