Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Λύγισε στο 90' ο πολύ καλός Αμπελακιακός




Σε ένα παιχνίδι που αναμενόταν να είναι ντέρμπι ο Εθνικός φιλοξένησε την ομάδα του Αμπελακιακού στο «ΕΛ ΠΑΣΟ» για να δώσουν την πρώτη μονομαχία για τον θεσμό του κυπέλλου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν για σκληρά νεύρα με τις άμυνες να κάνουν πολύ καλή δουλειά και μοναδική ευκαιρία να είναι ένα δοκάρι του Εθνικού στο 30’. 

Με το 0-0 του ημιχρόνου οι δύο ομάδες πίεσαν και ανέβασαν ακόμη περισσότερο ρυθμούς με τον Αγγελάκη να περνάει στο παιχνίδι τον Ράπτη στην θέση του Κοκλιώτη στο 60΄. Από αυτό το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο απειλητικοί και το έδειξαν όταν ο Τσαγκάρης σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα δεν πήρε την σωστή απόφαση και δεν πλάσαρε στον αμαρκάριστο Σελμανάι με αποτέλεσμα ο αντίπαλος τερματοφύλακας να απεσωβίσει τα χειρότερα για την ομάδα του. 


Η πίεση συνεχίστηκε και ο Σταφσουλάι έχασε μοναδική ευκαιρία όταν κέρδισε τους πάντες στον αέρα μέχρι και τον τερματοφύλακα αλλά ο αμυντικός του Εθνικού έσωσε την μπάλα στην γραμμή της εστίας του. Ο Εθνικός λίγο αργότερα απάντησε με δεύτερο δοκάρι χωρίς όμως να καταφέρει ούτε εκείνος να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.   

Τα δεδομένα για τον Αμπελακιακό άλλαξαν όταν στο 89’ ο Σγούρδας τραυματίστηκε και πέρασε εκτός παιχνιδιού με τον Μπούτση να παίρνει την θέση του. Δύο λεπτά αργότερα στις καθυστερήσεις ο Εθνικός κατάφερε να βάλει το γκολ σημειώνοντας το 1-0 ρίχνοντας στο καναβάτσο τους μαχητικούς φιλοξενούμενους.
Επόμενη μονομαχία τώρα στο απόρθητο γήπεδο του Αμπελακιακού. Για να δούμε θα παραβιαστεί το φρούριο της ομάδας μας ή θα είναι αυτό όπου με την βοήθεια του κόσμου θα μείνει όρθιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου