Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου μυρίζουν μπαρούτι!



Με τις ομάδες της Σαλαμίνας να κάνουν όλες αξιοπρεπή πορεία στα πρωταθλήματα τους και ο Αμπελακιακός να ξεχωρίζει ως πρωτοπόρος του Β’ ομίλου της Α’ Πειραιά, φαίνεται πως οι μεταγραφές που έγιναν και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί θα κάνουν ακόμη πιο δυνατούς τα σωματεία του νησιού.




Αμπελακιακός, αποφασισμένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Με την ομάδα του Αγγελάκη να διανύει εξαιρετική πορεία και να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, η μεταγραφική ενίσχυση ήταν αναμενόμενη. 

Η ομάδα με μπροστάρη επιχειρηματία του νησιού ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα την φετινή χρονιά, φέρνει πίσω στο νησί τον Γρηγόρη Ράπτη. Ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο της Σαλαμίνας ο οποίος έχει αποδείξει με την πορεία του τα τελευταία χρόνια πως αξίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρόστερ κάθε ομάδας.

Ο δεύτερος παίκτης που όπως φαίνεται θα καταλήξει στο δυναμικό του Αμπελακιακού, χωρίς όμως να είναι τίποτα σίγουρο ακόμη ακούει στο όνομα Έκτορας Παναγιωτόπουλος. Λίγα πράγματα για αυτόν για να καταλάβετε. Παίζει στην Γ’ Εθνική στην ομάδα της Κιφησιάς. Η θέση του είναι αμυντικό χαφ και όλοι στην ποδοσφαιρική πιάτσα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον 22χρονο. Μεταγραφή λουκούμι λοιπόν αν τελικά πραγματοποιηθεί, η οποία θα δυναμώσει τον αμυντικό κορμό της ομάδας και θα προσθέσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στο σύνολο.

Από την ομάδα της Κιφησιάς φαίνεται να έρχεται ακόμη ένας πιτσιρικάς ονόματι Παναγιώτης Κοφσιανίδης. Ένα πολυεργαλείο στις θέσεις του αμυντικού χαφ και του σέντερ μπακ γεννημένος του 1998.  


Αίαντας, επενδύει στα δικά του παιδιά!
Με την ομάδα να βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας η διοίκηση φαίνεται να δείχνει την προτίμηση της σε παιδιά της Σαλαμίνας που αδιαμφισβήτητα πονάνε την φανέλα.

Η επιστροφή του κάπτεν λοιπόν είναι γεγονός. Ο Αντώνης Σταυράτης μετά την αποχώρηση από την ομάδα της καρδιάς του φαίνεται να γυρνάει πίσω εκεί όπου ανήκει.

Ακόμη ένας παίκτης που έχει φορέσει στο παρελθόν αλλά σε πολύ μικρή ηλικία την φανέλα της ομάδας είναι ο Κώστας Γκλεγκλές. Ένα χαρισματικό παιδί που από την Κ20 του Ολυμπιακού μεταπήδησε σε αυτή του ΠΑΣ Γιάννενα και από εκεί στο ανδρικό της Προοδευτικής. Όπως φαίνεται λοιπόν ο Άγιαξ είναι η επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί και όπως όλα δείχνουν θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στην μεσοεπιθετική γραμμή του συλλόγου.

Γυμναστικός, επιστροφή του…..;;;
Με την ομάδα του Σιτζανάκη να προσπαθεί να παντρέψει το νέο αίμα και την εμπειρία κάποιων παικτών που προέρχονται κυρίως από το 11άρι, η ομάδα φαίνεται να τα πηγαίνει καλά και σίγουρα έχει πολλές δυνατότητες. Με το κύπελλο να είναι μπροστά και το πρωτάθλημα να πηγαίνει καλά για τον ΓΣΣ η επιστροφή της «σημαίας» είναι άκρως απαραίτητα και όπως όλα δείχνουν θα γίνει και πραγματικότητα. 

Το όνομα της σημαίας; Πιστεύουμε όλοι το γνωρίζετε και γι’ αυτό και δεν χρειάζεται να γραφτεί. Τα ευκόλως εννοούμενα που λένε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου