Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Πρωταθλητής χειμώνα ο Αμπελακιακός



Ο πρωτοπόρος Αμπελακιακός άντεξε στο ντέρμπι απέναντι στην γηπεδούχο Κύπρο Κορυδαλλού. Η ομάδα μας αντιμετώπισε ένα εξίσου πολύ καλό και δουλεμένο σύνολο και εν τέλει ήρθε ισόπαλη 0-0. 

Το παιχνίδι από την αρχή ξεκίνησε πολύ δυνατά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν χώρους και κενά στις άμυνες. Ο Αμπελακιακός που είχε στην ουσία τρεις απουσίες αφού έλειπαν τα δύο αμυντικά του χαφ(Σγούρδας και Μπούτσης),με τον Ράμα να αγωνίζεται μόλις στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα όντας τραυματίας, γνώριζε πως η νίκη θα ήταν δύσκολη.


Παρόλα αυτά η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι δημιουργήθηκε από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Ο Σελμανάι μετά από ατομική ενέργεια και αφού πέρασε με την ταχύτητα του δύο αντιπάλους, σούταρε πολύ δυνατά έξω από την μεγάλη περιοχή με τον γκολκίπερ της Κύπρου να αποκρούει πέφτοντας στην δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ. 

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν και παραλίγο να καταφέρουν να πετύχουν γκολ. Ο Καρνέσης όμως απέκρουσε δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ σε τετ α τετ που είχε με τον επιθετικό των αντιπάλων και διατήρησε το 0-0 για την εστία του.

Το σφύριγμα του διαιτητή βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες με τους παίκτες να αγκαλιάζονται και να δίνουν συγχαρητήρια για τον πολύ όμορφο και καθαρό αγώνα που είχαν μεταξύ τους.

*Να πούμε πως υπήρξαν πολλά δικαιολογημένα παράπονα από την μεριά του Αμπελακιακού προς την διαιτησία Πουλόπουλου η οποία ήταν λάθος σε αρκετά σφυρίγματα υπέρ των γηπεδούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου