Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ένα ντέρμπι που τα είχε όλα!



Ένα πραγματικό ντέρμπι εκτυλίχτηκε ανάμεσα σε Αίαντα και Αμπελακιακό σήμερα το μεσημέρι. Ο γηπεδούχος Αίαντας υποδέχτηκε τον φιλοξενούμενο και συντοπίτη Αμπελακιακό σε ένα ματς που δεν έλειψε το παραμικρό. 

Οι δύο ομάδες του νησιού μπήκαν αποφασισμένες για την νίκη και αυτό φάνηκε αφού ήταν εξίσου καλές με τον Αμπελακιακό ωστόσο να έχει την υπεροχή. Στην επανάληψη η ομάδα του Αγγελάκη πίεσε ακόμη περισσότερο αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν εις διπλούν με σουτ των Ραπτόπουλου και Γκλεγκλέ τα οποία απέκρουσε θεαματικά ο Καρνέσης κρατώντας το μηδέν στην εστία του.   


Στο 61ο λεπτό ο Ράμα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή νικώντας τον, «θεατή», μέχρι εκείνη την ώρα Μεϊμάρογλου ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Ο Αίαντας προσπάθησε απειλήσει με τον Ράμφο ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο χωρίς όμως να καταφέρει κάτι το αξιόλογο. Ο Αμπελακιακός που έβλεπε πως το 0-1 δεν ήταν αρκετό πήρε βοήθεια από τον πάγκο ρίχνοντας στην μάχη τον Ναούμ  στο 75’ στην θέση του Σταφσουλάι.   

Ο Ναούμ έδωσε την ζωντάνια που φαινόταν να λείπει από την ομάδα και με την ταχύτητα του ταλαιπώρησε αρκετά από τα άκρα δημιουργώντας έντονους πονοκεφάλους στο κεφάλι του κόουτς Βουτσινά. Με τους φιλοξενούμενους λοιπόν να κερδίζουν ολοένα και περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο ήρθε και το δεύτερο γκολ με τον Ράπτη να πετυχαίνει ίσως και το γκολ της χρονιάς όταν μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ αιφνιδίασε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Εκεί που όλα φαίνονταν να έχουν τελειώσει ο Ραπτόπουλος έδωσε ξανά ελπίδα στον Άγιαξ όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 93’ κέρδισε τον μέχρι εκείνη την ώρα MVP του παιχνιδιού. 

 Στα υπόλοιπα λεπτά των καθυστερήσεων δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο από τις δύο μεριές, με την νίκη να πηγαίνει στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Αμπελακιακό. Ωστόσο στο τέλος του αγώνα δεν έλειψαν και τα νεύρα μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων τα οποία όμως δεν πήραν μεγαλύτερες διαστάσεις. 



Συνθέσεις ομάδων:

Αίαντας: Μεϊμάρογλου , Ευαγγέλου Γ., Μικρούλης(80’ Παπαμιχαήλ), Κολιούσης, Μπέλιας, Πέρρος, Μελαμπιανάκης, Γκλεγκλές(71’ Κουπετώρης), Χανιώτης, Ραπτόπουλος, Κοττάκης(46’ Ράμφος).

Αμπελακιακός: Καρνέσης, Κουσουρής, Τρικαμηνάς , Χαλούλος, Μπαντούνας, Κοφσιανίδης, Τσαγκάρης, Κοκλιώτης, Ράπτης(88’ Σελμανάι), Ράμα, Σταφσουλάι(75’ Ναούμ).

3 σχόλια:

  1. Εγώ έχω να δώσω μια συμβουλή στο φίλο μου τον γκολφινόπουλο άκου Πάνο μου, όποιος ανακατεύετε με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες Πάνο μου τις ίδιες μαλακίες που κάνεις εσύ σήμερα έκανε και ο Λουκάς και αυτή τη στιγμή είναι χωρίς οικογένεια στη Γερμανία και στο λέει ένας φίλος σου που σε αγαπαει πολλά χρόνια πριν σε αγαπήσουν ξαφνικά τα παιδάκια που σε τριγυρίζουν επειδή τα χώνεις τα μπικικινια.
    Γύρευε Πάνο μου τη δουλειά σου και άσε άλλους να κάνουν τις πουστιες εσύ είσαι έντιμος και καθαρός μη τα κάνεις ρόιδο τώρα για τον αία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που κολαει τωρα αυτο και εσυ χωρισ οικογενεια εισε

      Διαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή