Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Η σημαία του Αίαντα επέστρεψε σπίτι της



Εδώ και τόσα χρόνια οι ομάδες έχουν κάποιους παίκτες ως σημείο αναφοράς. Οι λόγοι για αυτό συχνά είναι η αγάπη της εξέδρας προς το πρόσωπο ενός ποδοσφαιριστή αλλά και το τι έχει προσφέρει όσα χρόνια αγωνίζεται στην εκάστοτε ομάδα. Ένας ποδοσφαιριστής λοιπόν που η αγάπη του για τον Αίαντα είναι πάνω απ’ όλα και αυτό του το αναγνωρίζει ο καθένας είναι ο Αντώνης Σταυράτης.

Ο 34χρονος Σταυράτης με παρουσίες σε Εθνικό, Περαμαϊκό, ΠΑΣ Κόρινθο, Αμπελακιακό, Σαλαμινομάχους και Αίαντα , είναι ένα σημαντικό γρανάζι για την άμυνα οποιασδήποτε ομάδας και χαρά κάθε προπονητή να τον έχει στο δυναμικό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αγαπημένο παιδί της εξέδρας συνέβαλε πέρυσι τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας μας στην Α’ κατηγορία αφού ήταν το πρώτο δελτίο στην προσπάθεια αναγέννησης του συλλόγου. Ακόμα πήρε τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής ως αρχηγός του Αίαντα με σύνολο 2816 λεπτά κάτι που από μόνο του είναι εντυπωσιακό.

Σε επαφή που είχαμε με τον παίκτη, οι δηλώσεις του ήταν οι εξής: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως η περυσινή μου αποχώρηση στο τέλος της χρονιάς οφείλεται σε δύο ανθρώπους οι οποίοι φέτος δεν βρίσκονται στον Αίαντα. Για την επιστροφή μου ευθύνεται κατά κύριο λόγο ο κ. Γκολφινόπουλος τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα και σέβομαι, όπως και όλο το τωρινό διοικητικό συμβούλιο. Ακόμα θα ήθελα να κάνω έκκληση προς τον κόσμο να συνεχίσει στηρίζει την ομάδα διότι μονό ο κόσμος μπορεί να καταφέρει να φτάσει τον Αίαντα εκεί που του αξίζει»

Τέλος πρέπει να πούμε πως ο Σταυράτης δέχτηκε να παίξει αφιλοκερδώς στον Άγιαξ με μοναδικό σκοπό και στόχο να βοηθήσει όπως εκείνος μπορεί τον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου