Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Χειρουργείο χωρίς αναισθητικό για τον Αμπελακιακό και πρόκριση του Εθνικού



Σε ένα απίστευτο γεμάτο συγκινήσεις παιχνίδι ο Αμπελακιακός παρουσιάστηκε για ακόμη μία φορά όπως έπρεπε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα της Γ’ Εθνικής όπως είναι ο Εθνικός. Η ομάδα μας έδειξε τις δυνατότητες της και φάνηκε πως όλοι οι παίκτες ήθελαν πάρα πολύ την νίκη αλλά και την πρόκριση. 

Με το εις βάρος του λοιπόν 1-0 του πρώτου αγώνα ο Αμπελακιακός πέτυχε το γκολ στο 35’ με τον Ράμα να δίνει στο Τσαγκάρη ο οποίος καλυπτόταν από πέντε στο σύνολο παίκτες. Ο επιθετικός της ομάδας μας πήρε την μπάλα και με πολύ όμορφο σουτ κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά ο διαιτητής ήταν εκεί ώστε να σώσει την κατάσταση για τον Εθνικό ακυρώνοντας το γκολ ως οφσάιντ ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από την εξέδρα.


Δεν πέρασε πολύ ώρα ωστόσο και στο 35΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ράμα βρήκε τον Κοφσιανίδη ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Βουτσινά και έγραψε το 1-0 ξεσπώντας σε τρελούς πανηγυρισμούς. Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε την πίεση με αποτέλεσμα να πετύχει ακόμη ένα γκολ με τον Κοκλιώτη να πραγματοποιεί γυριστό σουτ σε σέντρα του Ράμα και να πετυχαίνει ακόμη ένα τέρμα το οποίο ακυρώθηκε ξανά ως οφσάιντ παρόλο που δεν ήταν.

Με αυτά και μ’ αυτά ο Εθνικός προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια και τα κατάφερε κάπως όταν στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Τεγούσης. Ο παίκτης του Εθνικού έδωσε ώθηση στην ομάδα του κάνοντας πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και εν τέλει στο 83’ οι γηπεδούχοι λύγισαν με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το γκολ της ισοφάρισης που αυτομάτως ισοδυναμούσε με πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εθνικός έπαιζε με 10 παίκτες από το 73’ όπου ο Σταφσουλάι κατάφερε να εξωθήσει τον Κομνηνό σε σκληρό μαρκάρισμα και δεύτερη κίτρινη.

Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του Αμπελακιακού η οποία για ακόμη μία φορά έδειξε πως αξίζει να παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία και πως θα μπορούσε να προκριθεί αν η διαιτησία και συγκεκριμένα ο κ. Κακρίδης σφύριζε σωστά.
   

                        
Η σύνθεση του Αμπελακιακού: Καρνέσης, Κουσουρής, Κοφσιανίδης, Μπαντούνας, Χαλούλος, Λίτσης, Τσαγκάρης, Κοκλιώτης, Ράπτης, Ράμα, Σταφσουλάι.

Η σύνθεση του Εθνικού: Βουτσινάς, Μπένα, Βενέτης, Ρούστης, Michael, Γκέσιος, Κατίδης, Μαναλης, Σωπάσης, Κομνηνός, Πεχλιβανίδης.

1 σχόλιο:

  1. κουσουρης μεγαλη πολυτέλεια για Α πειραια,μυγα μες το γαλα,θα βοηθήσει του χρονου στη γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή