Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

Σε 20 μέρες το μεγάλο ραντεβού του τένις στο ΤΑΤΟΪ ClubΗ Εθνική με την Μαρία Σάκκαρη
αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Γυναικών


Αντίστροφη μέτρηση για την κορυφαία διοργάνωση τένις που έχει φιλοξενήσει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών, το FedCup - BNP PARIBAS. Σε είκοσι μόλις μέρες (18-21 Απριλίου) οι καταπληκτικές εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club, θα φιλοξενήσουν τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας, με επικεφαλής την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, τη Μαρία Σάκκαρη.


Η τετράδα της Εθνικής ομάδας γυναικών θα αντιμετωπίσει τις καλύτερες τενίστριες από την Δανία, τη Νορβηγία, το Λουξεμβούργο, το Ισραήλ, την Αίγυπτο, τη Μολδαβία και την Βοσνία - Ερζεγοβίνη.  

Οι φίλοι του τένις –και όχι μόνο- θα έχουν λοιπόν μια μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την κορυφαία Μαρία Σάκκαρη που βρίσκεται ανάμεσα στις 50 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου. Μαζί της θα αγωνισθούν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η Ελένη Κορδολαίμη και η Εμμανουέλα Αντωνάκη.

Την σπουδαία αυτή διοργάνωση γυναικών ανέθεσε στην Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΦΟΑ), η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF) αναγνωρίζοντας την μεγάλη ανάπτυξη του τένις στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Μια διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο ΤΑΤΟΪ Club (18-21/04), υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου