Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Δεύτερο ραντεβού – προπόνηση για τα τζετ σκι στην Ανάβυσσο και η κοπή της πίτας της ΕΛΤ



Η χρονιά έχει ξεκινήσει δυναμικά για τους αγωνιζόμενους και τους φίλους του τζετ σκι. Αύριο Κυριακή (11/03) στις 11 π.μ. στην Ανάβυσσο (49ο χλμ.), θα γίνει η δεύτερη οργανωμένη προπόνηση της χρονιάς και η κοπή της πίττας της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ).

Το 2018 ξεκίνησε πολύ δυνατά για το άθλημα που μετά που αρκετά χρόνια με πολλές δυσκολίες τα τελευταία δύο βρήκε και πάλι τον δρόμο του και δείχνει έτοιμο να πάρει την θέση που του ανήκει. 

«Είμαστε έτοιμοι για μια πολύ καλή χρονιά.  Όλοι μαζί, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤ και οι οδηγοί αναβάτες μπορούμε και θα παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό, πολύ νέο δυνατό και συναρπαστικό Πρωτάθλημα, με πολλές αλλαγές που σύντομα θα τις γνωστοποιήσουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας Παύλος Χριστόπουλος. 


Στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς, για τα τζετ σκι πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και πάλι στην Ανάβυσσο και είχαν δώσει το παρών οι περισσότεροι από τους πρωταθλητές. Ανάμεσά τους και οι Ηλίας Τσάκος, Νίκος Φλώρος, Νίκος Μεζίτης, Γιώργος Δημούσης, Μιχάλης Δημούσης, Λευτέρης Λίγνος, Δημήτρης Σιδέρης, Σπύρος Μπογδάνος, Μάρω Σακελλαροπούλου, Θανάσης Κρανιώτης, Θέμης Ζαρκάδας, Χρήστος Καραγιαννόπουλος, Πάνος Δημητρίου, Ιάκωβος Μαρκεσίνης, Θοδωρής Λαδογιάννης, Γρηγόρης Λαδογιάννης.

Μέχρι τα τέλη του μήνα η ΕΛΤ θα ανακοινώσει το νέο αγωνιστικό πρόγραμμα της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου