Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Δεξίωση προς τιμήν των δύο φιναλίστ του κυπέλλου διοργάνωσε η ΕΠΣΠ



Μέσα σε πολύ ωραία  ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η δεξίωση που παρέθεσε η διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά στους δυο φιναλίστ του Κυπέλλου ΑΟ Καραβά και Εθνικό Πειραιά .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο χώρο εκδηλώσεων « Καταρράκτης» στο Μοσχάτο που ανήκει στον κ. Βαγγέλη Σαλαπατάρα τον οποίο η διοίκηση της Ένωσης ευχαριστεί θερμά για την παραχώρηση.
Παραβρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές  οι προπονητές και αρκετά μέλη των  διοικήσεων των δυο συλλόγων.
Το παρών έδωσαν επίσης οι διαιτητές της αναμέτρησης , οι  παρατηρητές αγώνα και διαιτησίας , ο ιατρός του τελικού κ.α.

Παρούσα σύσσωμη η διοίκηση με επικεφαλή τον πρόεδρο Γιώργο Ανατολάκη.
Ήταν επίσης εκεί ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά    (Κανάλι 1)  Τάκης Αβραμίδης και Στέλιος Μπρατσόλης , οι δημοσιογράφοι Αντώνης Δαρζέντας, Γιάννης Μαυρόπουλος , Φλώρα Μακρή , Στάθης Γιάππαπας και Δημήτρης Κρητικός.
Την παρουσίαση ‘έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας .


Από πλευράς Ένωσης μίλησαν οι Γιώργος Ανατολάκης, Κώστας Χολέβας, Γιάννης Ποντίκης , Λουκάς Κανδύλης , Χαράλαμπος Μοιραδωράκης καθώς και ο διαιτητής του τελικού Ηλίας Σπάθας.
Χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι των διοικήσεων καθώς και οι αρχηγοί των δυο συλλόγων.

Υπενθυμίζεται ότι ο αυριανός τελικός είναι  αφιερωμένος στη μνήμη ενός  σπουδαίου Πειραιώτη ποδοσφαιράνθρωπου του αείμνηστου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΚΑΜΙΛΗ, άλλοτε προέδρου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στο ποδόσφαιρο και κυρίως στην κοινωνία μας.

Κοινή επιθυμία όλων το εξαιρετικό κλίμα να διατηρηθεί και μετά το τέλος του αγώνα, ώστε νικητές και ηττημένοι να φύγουν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο και από αυτό το παιχνίδι κερδισμένος να είναι το Πειραϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει
Καλούνται τα σωματεία που ενημερώθηκαν από την γραμματεία της Ένωσης για τις οφειλές τους ότι θα πρέπει το συντομότερο να προσέλθουν στο λογιστήριο και να τις τακτοποιήσουν.
Σε κάθε άλλη περίπτωση θα τίθεται σε ενεργοποίηση το άρθρο 20 παράγραφος 2ε. του Πειθαρχικού Κώδικα που προβλέπει αφαίρεση  1 βαθμού  στα   σωματεία που  δεν τακτοποίησαν τις οφειλές τους για κάθε επόμενο αγώνα τους και για  όσο διάστημα δεν έχει εξοφληθεί η οφειλή.

./.


                                                                                                                 -2-
Την Τετάρτη 21/3 η αιμοδοσία της Ε.Π.Σ.Πειραιά
Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι την Τετάρτη 21/3 θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στα γραφεία της Ένωσης τις ώρες 15.00 έως και 19.00, η οποία ως γνωστόν είχε αναβληθεί λόγω των κακών καιρικών συνθηκών του περασμένου Νοεμβρίου.
Στην αιμοδοσία συμμετέχουν τόσο ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πειραιά όσο και η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.
Προσφέροντας λίγες σταγόνες αίματος, προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας ,στον ίδιο μας τον εαυτό και παράλληλα στηρίζουμε την τράπεζα αίματος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ που  κάλυψε σημαντικές ανάγκες την χρονιά που πέρασε.
Καλούμε όλους τους φίλους του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου ,παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, παρατηρητές, γιατρούς, παλαίμαχους αλλά και τους απλούς φιλάθλους να δώσουν λίγο από το αίμα τους σώζοντας έτσι πολλούς συνανθρώπους μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου