Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Νάτοι νάτοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!



Έγραψε ιστορία σήμερα ο Αμπελακιακός όπου κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Γ’ Εθνική κατηγορία κατατροπώνοντας την Κύπρο Κορυδαλλού με σκορ 3-0.

Τον χορό των τερμάτων άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ράμα στο 22’ βάζοντας φωτιά στην εξέδρα. 

Το 1-0 όμως δεν ήταν αρκετό με την ομάδα μας να πιέζει ολοένα και περισσότερο μη δίνοντας την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν την παραμικρή ευκαιρία.


Στην επανάληψη οι παίκτες του Τάκη Αγγελάκη μπήκαν αποφασισμένοι για να γράψουν το δικό τους έπος! Με τον Τσαγκάρη λοιπόν στο 80’ να πλασάρει υποδειγματικά την αντίπαλη εστία ήρθε το 2-0 και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. 

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα όπου με γρήγορη αντεπίθεση ο Σελμανάι που είχε περάσει σαν αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα, με ατομική ενέργεια και αφού άδειασε τους αμυντικούς της Κύπρου σούταρε στην αριστερή γωνία του αντίπαλου γκολκίπερ, γράφοντας έτσι το τελικό 3-0 της ανόδου.

Με το σφύριγμα του διαιτητή παίκτες και κόσμος έγιναν ένα κάνοντας μας να μην μπορούμε να σας περιγράψουμε τις απίστευτες αυτές στιγμές χαράς που εξελίχθησαν.
Ο Αμπελακιακός έγραψε ιστορία. Ο Αμπελακιακός απέδειξε πως ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Ο Αμπελακιακός είναι πλέον στην Γ’ Εθνική κατηγορία. 

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέλαβαν σε αυτό το κατόρθωμα, παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση!

Υ.Γ 
Πρωτόγνωρη ήταν και η προσέλευση του κόσμου, όπου κατέκλυσε το γήπεδο Αμπελακίων με την ομάδα να τους αποζημιώνει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου