Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Τάκης Αγγελάκης: "Να αποδείξουμε σε όλο τον Πειραιά ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα"



Coach τι πιστεύετε πως πρέπει να προσέξουμε στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την Κύπρο Κορυδαλλού;

Καταρχάς εμείς θα στηριχτούμε στην δύναμη της έδρας. Πιστεύω πως η έδρα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο γιατί θα έχουμε τον κόσμο κοντά μας. 

Επειδή οι ομάδες γνωρίζονται, έχουμε παίξει και μεταξύ μας αλλά γενικά σαν άτομα ξέρουμε ο ένας τον άλλον, η Κύπρος είναι μία σφιχτή ομάδα και ‘μείς αν και παίζουμε στην έδρα μας, θα παίξουμε οργανωμένα ξέροντας τις αδυναμίες της Κύπρου και τα καλά της στοιχεία.

Έχετε στην διάθεση σας όλους τους παίκτες;
Μέχρι στιγμής είναι όλοι στην διάθεση μας, δεν έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες, υπάρχει όμως ακόμα χρόνος μέχρι την Κυριακή, ευελπιστούμε να τους έχουμε όλους στην διάθεση μας για το δύσκολο αυτό παιχνίδι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Θεωρείται πως ο κόσμος που θα είναι στο γήπεδο θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ψυχολογία των παικτών και των δύο ομάδων;
Ο κόσμος της ομάδας έχεις συστρατευτεί, θα είναι κοντά μας και αυτό έδειξε και με τον Αίαντα που ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, τώρα θα είναι ακόμη περισσότερο και πιο εκδηλωτικός.

Η ψυχολογία της ομάδας μετά το εμφατικό εκτός έδρας 1-5 επί του Ηφαίστου θα μπορούσαμε να την πούμε ανεβασμένη;
Σίγουρα μας έκανε καλό η νίκη και η διαμόρφωση του σκορ με 1-5 . Αυτό το παιχνίδι μας πηγαίνει στον αγώνα με την Κύπρο που είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της χρονιάς, με πάρα πολύ καλή ψυχολογία και πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ, στο να πάρουμε την νίκη ή τουλάχιστον να πάρουμε αυτό που θέλουμε. 
 
Πάτε για δύο αποτελέσματα ή η νίκη για σας είναι μονόδρομος;
Εγώ έχω πει στους παίκτες από την Δευτέρα, ότι στο παιχνίδι αυτό θα αποδείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, διότι εμείς έχουμε μία σταθερή πορεία όλη τη χρονιά και στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος είμαστε πρώτοι και θέλουμε σε αυτό το παιχνίδι να κερδίσουμε και να αποδείξουμε σε όλο τον Πειραιά ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ρωτήσω τι νομίζετε πως είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε σαν ομάδα και που μπορεί να κάνει την διαφορά στο επερχόμενο ματς ανόδου;
Εμείς παίζουμε ένα ποδόσφαιρο από την αρχή της χρονιάς συγκεκριμένο, έχουμε πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες, έχουμε βάθος στο ρόστερ, είμαστε συμπαγής, είμαστε οργανωμένοι στο παιχνίδι μας και πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας.

Ακόμη θα ήθελα να πω πως, είναι μεγάλη ευκαιρία φέτος να ανέβει η ομάδα γιατί συμπληρώνοντας και τα 80 της χρόνια είναι η καλύτερη ομάδα που έχει παρουσιάσει ποτέ το Αμπελάκι και πιστεύω ότι είναι ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία η ομάδα να ανέβει στην Γ’ Εθνική κατηγορία όπου θα το καταφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου