Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Περισσότεροι από 250 κολυμβητές στην εκκίνηση του “Experience 2018”, στο Akanθus στο Καλαμάκι



Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του αγώνα του SwimmingClub την Κυριακή (03/06).


Στην τελική ευθεία έχει μπει το «2ο SwimmingClub Experience», του κορυφαίου αγώνα κολύμβησης ανοικτής θάλασσας, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 03 Ιουνίου 2018. Μια πραγματικά ξεχωριστή και μοναδική κολυμβητική εμπειρία που άλλαξε τα δεδομένα στην ανοικτή θάλασσα στην Αττική, μιας και γίνεται κυριολεκτικά μέσα στην Αθήνα, στο Akanθus στο Καλαμάκι.

Εκκίνηση θα πάρουν περισσότεροι από 250 κολυμβητές και κολυμβήτριες –οι εγγραφές συνεχίζονται- από τις 09:00 το πρωί διεκδικώντας χρόνους και διακρίσεις σε ένα υπέροχο περιβάλλον και σε πραγματικά καθαρά νερά.
 

«Είμαστε έτοιμοι και σίγουροι ότι από οργανωτική πλευρά θα είναι μια ακόμα πετυχημένη διοργάνωση. Το Akanθus είναι πραγματικά ένα υπέροχο σημείο που προσφέρεται για κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας. Οι συμμετοχές είναι επίσης ικανοποιητικές και σύμφωνα με τα τους συμμετέχοντες αναμένεται έντονος συναγωνισμός σε όλες τις αποστάσεις και κατηγορίες», δήλωσε ο διοργανωτής – πρωταθλητής Νικόλας Σημαντήρας που έχει όλη την ευθύνη από πλευράς Συλλόγου Επιλέκτων – Swimming Club.  
 
Οι συμμετέχοντες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις διαδρομές – αποστάσεις 1.000, 3.000 και 5.000 μέτρων, χωρισμένοι σε ηλικιακές κατηγορίες 13-18 ετών, 19-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+. Επίσης και αγώνα για παιδιά (kids race, από 8-12 ετών) απόστασης 300 μέτρων.

Οι Χορηγοί της διοργάνωσης είναι: Interwetten, Messinian Spa, SC Nutrition, Ottika Spirou, Suunto, Α. Ισμαήλος, οι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι Akanθus, Ακτή του Ήλιου, Δήμος Αλίμου, Expert Pro, Zone 3, Sail Marine.

Οι βραβεύσεις θα γίνουν στους 3 πρώτους νικητές στις overall κατηγορίες και στους 3 πρώτους νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας, Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ θα κληρωθούν και δώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες http://swimmingclub.gr/event_2018.asp?page=8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου