Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Όλα έτοιμα για το 5ο Molyvos Urban MTB το Σαββατοκύριακο στην Λέσβο




Από ελληνικής πλευράς ξεχωρίσουν οι συμμετοχές
των Αντωνιάδη, Ηλία, Φασόη και Τσοτουρκτσίδη.


Το 5ο Molyvos Urban MTB θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (02-03 Ιουνίου) βάζει τη Λέσβο στο παγκόσμιο καλεντάρι των αγώνων ορεινής ποδηλασίας. Βρίσκεται κι επίσημα στο καλεντάρι της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI) με δύο αγώνες, στους οποίους οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μαζέψουν βαθμούς για την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020.

Η αρχή είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι, όταν στην 4η κατά σειρά διοργάνωση των αγώνων Molyvos Urban MTB στον Μόλυβο συμμετείχαν μεταξύ άλλων κορυφαίοι Έλληνες ποδηλάτες, μέλη της Εθνικής ομάδας.


Στην φετινή διοργάνωση θα αγωνισθούν ο Βαλκανιονίκης και Πρωταθλητής Ελλάδας 2015-2017 και με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Ρίο Δημήτρης Αντωνιάδης που επιστρέφει στον Μόλυβο ένα χρόνο μετά την νικηφόρα συμμετοχή του στους ίδιους αγώνες, η Πρωταθλήτρια Βαρβάρα Φασόη, ο Πρωταθλητής Εφήβων το 2017 Ηλίας Τσοτουρκτσίδης και ο επί 14 συνεχή έτη Πρωταθλητής Ελλάδας, Βαλκανιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής στο ΜΤΒ Marathon 2012 με συμμετοχή και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 Περικλή Ηλία.

Απέναντι στους Έλληνες ποδηλάτες θα βρεθούν μεταξύ άλλων και η Εθνική ομάδα της Τουρκίας και αρκετοί ακόμα πρωταθλητές από Ρωσία (όπως η Πρωταθλήτρια του 2017 Εkaterina Anoshina), Πολωνία, Σερβία και άλλες χώρες.

Το 5o Molyvos Urban MTB πραγματοποιείται με την σημαντική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και των υπόλοιπων Φορέων που η διοργάνωση έχει στεφθεί υπό την αιγίδα τους, χορηγών και υποστηρικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου