Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Άξιος υπερπρωταθλητής Πειραιά ο Αμπελακιακός



Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι παρακολουθήσαμε σήμερα ανάμεσα στους δύο πρωταθλητές του Πειραιά, τον Αμπελακιακό και τον Ατρόμητο Πειραιά για τον τίτλο του υπερπρωταθλητή. 

Η ομάδα μας έδειξε από την αρχή του αγώνα πόσο πολύ ήθελε και αυτόν τον τίτλο ώστε να αποδείξει για μία ακόμη φορά ότι άξιζε και με το παραπάνω να βρεθεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία. 

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Ράμα, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά τον αντίπαλο γκολκίπερ,  μετά από πολύ όμορφη ασίστ του Ράπτη στο 22’ σε γρήγορη αντεπίθεση της ομάδας μας. 


Οι παίκτες μας πίεσαν ακόμη περισσότερο με σκοπό να διπλασιάσουν τα τέρματα τους και το κατάφεραν μόλις δέκα λεπτά αργότερα στο 32’ με τον Σελμανάι να γράφει το 0-2.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να μειώσει, καταφέρνοντας το τελικά με πέναλτι στο 55’ το οποίο απέκρουσε σε πρώτη φάση ο Γιώργος Καρνέσης αλλά ο επιθετικός των «γηπεδούχων» πρόλαβε την άμυνα μας  και με κεφαλιά ψαράκι έγραψε το 1-2.

Με τον καιρό να χαλάει για τα καλά και την βροχή να δυναμώνει ο Αμπελακιακός δεν πτοήθηκε  και στο 59’ ο Ράπτης περνώντας και τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου σημείωσε το 1-3. 

Το πάρτι του Αμπελακιακού δεν είχε όμως τελειωμό. Στο 78’ και ενώ η βροχή είχε κάνει πλέον πολύ δύσκολη την διεξαγωγή του αγώνα ο Σταφσουλάι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας το τέταρτο τέρμα της ομάδας μας γράφοντας το 1-4.

Στα τελευταία λεπτά του ματς ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Καρνέση στον πολύ βρεγμένο αγωνιστικό χώρο και σε μία φαινομενικά εύκολη επέμβαση για την κλάση του τερματοφύλακα μας ο αντίπαλος επιθετικός τσίμπησε την μπάλα κάνοντας το 2-4 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Να σημειώσουμε πως τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού ήταν η ποιότητα των δύο ομάδων, το φιλικό κλίμα ανάμεσα τους και ο αλληλοσεβασμός. Ακόμη ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και με καταρρακτώδη βροχή δεν έφυγε απ’ τις εξέδρες αλλά υποστήριξε τους παίκτες του Τάκη Αγγελάκη μέχρι τον τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ηλία Σπάθα.

Τέλος να πούμε πως αφού ο καιρός χάλασε τα πανηγύρια της ομάδας μας, η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την άλλη βδομάδα μετά τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον Αμπελακιακό και τον Αίαντα όπου καλούμε όλον τον κόσμο να παρευρεθεί και να χειροκροτήσει τις ομάδες του νησιού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου