Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Στη Λέσβο το Πανελλήνιο ποδηλασίας Δρόμου Elite Ανδρών και Γυναικών



Αντίστροφη μέτρηση για τους αγώνες που θα γίνουν από 22-24 Ιουνίου 2018.


Αντίστροφη μέτρηση για την κορυφαία διοργάνωση ποδηλασίας δρόμου για το 2018, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Elite Ανδρών – Γυναικών, που θα διεξαχθεί στηn πανέμορφη Λέσβου το τριήμερο από 22 έως 24 Ιουνίου 2018.

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελληνίου δρόμου Μάστερς το 2017 στο Μόλυβο, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου αποδέχθηκαν την πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) για τη διοργάνωση στη Λέσβο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου Elite Ανδρών και Γυναικών.

Συνδιοργανωτές με την Ε.Ο.Π. θα είναι ο Δήμος Λέσβου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου και ο νεοσύστατος σύλλογος «Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου».


Οι  αγώνες  θα γίνουν:
Παρασκευή 22/6/2018  απόγευμα : Ατομική Χρονομέτρηση Γυναικών – Ανδρών
Σάββατο, 23/6/2018 απόγευμα : Αγώνας Αντοχής Γυναικών
Κυριακή, 24/6/2018 πρωί : Αγώνας Αντοχής Ανδρών

Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αγώνων αντοχής θα γίνει από το Λιμάνι της Μυτιλήνης.

Στους αγώνες αναμένεται να συμμετάσχουν 120 αθλητές και 30 αθλήτριες από 45 περίπου Σωματεία από ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Δήμος  Λέσβου αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη φιλοξενία 220 περίπου αθλητών – συνοδών – αγωνοδίκου επιτροπής, προσφέρει επίσης 50% έκπτωση στα πλοία της γραμμής για τη μετακίνηση των ομάδων στη Λέσβο, με τη χορηγία των ακτοπλοϊκών εταιριών HELLENIC SEAWAYS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου