Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Δυναμική παρουσία του Γυμναστικού στα "Παπαναστάσεια 2018"



Το Σάββατο στις 9 Ιουνίου ο Γυμναστικός Σύλλογος Σαλαμίνας έλαβε μέρος στα «Παπαναστάσεια 2018» ένα Πανελλήνιο  Meeting με τις Μαριαλένα Σιτζάκη, Ελένη Καγιαδάκη, Βάσω Παπανικολάου και Εμμανουέλλα Πλάκα να εκπροσωπούν τον σύλλογο της Σαλαμίνας.



Μαριαλένα Σιτζάκη
Οι αθλήτριες του Γυμναστικού αγωνίσθηκαν αντιμέτωπες με τις καλύτερες και προσπάθησαν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επίδοση και σε αυτούς τους αγώνες. 

Η Μαριαλένα Σιτζάκη που σε κάθε της εμφάνιση δείχνει σταθερή βελτίωση και ανοδική πορεία, βρέθηκε σε κακή μέρα αφού μετά το ατομικό της ρεκόρ στα 800μ. πριν από 2 βδομάδες στο Σχηματάρι με 2:41’ αυτή την φορά σημείωσε χρόνο 2:44’ κάτι που φάνηκε πως οφειλόταν σε έντονους πόνους που ένιωθε πριν την κούρσα.



Η Ελένη Καγιαδάκη με το νούμερο 260
Στο ίδιο αγώνισμα η Ελένη Καγιαδάκη εντυπωσίασε αφού μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να σημειώσει ατομικό ρεκόρ 2:32’ ενώ ο προηγούμενος της χρόνος ήταν στα 2:46’ και έδειξε πως είναι στα καλύτερα της!

Να σημειώσουμε πως και οι Ελένη Καγιαδάκη και η Μαριαλένα Σιτζάκη αγωνίστηκαν στην κατηγορία Νεανίδων αν και ανήκουν στην κατηγορία Κορασίδων.



Εμμανουέλλα Πλάκα
Στα 600μ. τώρα είχαμε ακόμη δύο συμμετοχές με τις Εμμανουέλλα Πλάκα και Βάσω Παπανικολάου να αγωνίζονται στην κατηγορία των Παγκορασίδων Α’.

 Εδώ για ακόμη μια φορά η Πλάκα ξεχώρισε και έλαμψε. Αγωνιζόμενη με πολύ δυνατές αντιπάλους κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση σημειώνοντας χρόνο 1:40’ ενώ το ατομικό της ρεκόρ γράφει 1:38’. 



Βάσω Παπανικολάου
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Βάσω Παπανικολάου όπου σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 1:53’ και είναι η 1η της χρονιά.


Τέλος να τονίσουμε όπως κάθε φορά πως αυτοί οι αθλητές δεν θα ήταν εκεί που είναι και δεν θα είχαν την βελτίωση που έχουν αν δεν είχαν τους προπονητές τους, Σπύρο Παππά και Ηλία Νταβίδη να είναι από πάνω τους σε κάθε τους βήμα.

1 σχόλιο:

  1. φτιάξτε τους τον στίβο και δώστε σε αυτά τα παιδιά αυτά που δικαιούνται για να συναγωνιστούν τους υπόλοιπους αθλητές στη χωρα και σύντομα Θα γίνουν πρώτοι στην ελλαδα ,μην καθυστερείτε άλλο τους κρατάτε πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή