Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ-ΑΜΦΙΑΛΗ 2-0

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Αμπελακιακός ,νικώντας μετά από καλή απόδοση στο γήπεδό του την Αμφιάλη.
Με κορυφαίο παίκτη το Ζώτο, που έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο, ο Αμπελακιακός άνοιξε το σκορ στο 27΄. Ύστερα από ατομική προσπάθεια του σκόρερ και το ένα δύο με το Ραπτόπουλο, ο Ζώτο πέρασε όποιον είδε μπροστά του και από το ύψος της περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκήπερ.
Σ΄ όλο το α΄ ημίχρονο η ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ στο β΄ μέρος οι αντίπαλοι πίεσαν περισσότερο κι έχασαν κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν. Έτσι ο Αμπελακιακός βρήκε το χώρο, βγήκε ξανά μπροστά κι έκανε με τον Ψωίνο το 2-0. Πάντως είχε ευκαιρίες να κάνει κι άλλα γκολ, αλλά οι επιθετικοί ήταν άστοχοι.


Ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παικτών του δήλωσε ο κόουτς Κώστας Τζαμπατζάκης στο τέλος του παιγνιδιού. Καλή η διαιτησία του κ. Ιωαννίδη με επόπτες τους Γιαννίκο και Τσουκαρά.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Μαγιάτης, Νάννος (74΄ Θέμος), Μπούνταλης, Καρποντίνης, Παπουτσής, Σγούρδας (50΄ Κρουστάλλης), Ζώτο, Ψωίνος (79΄ Γονατάς), Λουκά, Παπαθεοχάρης, Ραπτόπουλος.
ΑΜΦΙΑΛΗ: Καραθανάσης, Σταθαράς, Λεφάκης, Αβραμίδης, Χάλαρης, Δούρης, Βέρας (57΄ Λέκας), Χαραμής, Μεντάκης (75΄ Νίκολα), Γιαννόπουλος, Βιτώρης (46΄ Μαντούσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου