Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Με ρεκόρ συμμετοχών, 466 ιππέων και αμαζόνων, ξεκινάει σήμερα το «6ο Grand Prix ΙΟ Μεσογείων»



Στο πρόγραμμα υπάρχει και επίδειξη Αμαξοδήγησης


Με ρεκόρ συμμετοχών, περισσοτέρων από 466 ιππέων και αμαζόνων απ’ ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και γειτονικές Βαλκανικές χώρες, ξεκινάει σήμερα Σάββατο (28 Σεπτεμβρίου), το «6ο ΙΟΜ Grand Prix 2014» της ιππασίας, το οποίο θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή. Οι αγώνες γίνονται στις εγκαταστάσεις του ΙΟΜ, ένα χιλιόμετρο πριν από το αεροδρόμιο Ελευθ. Βενιζέλου και ο αριθμός των συμμετοχών αναμένεται ν’ αυξηθεί.    

Το παρών δίνουν όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής ιππασίας και ο αγώνας γίνεται φυσικά σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας (ΕΟΙ) και «μετράει» και ως «Κύπελλο 1, Νοτίου Ελλάδος».

Χορηγοί και υποστηρικτές της προσπάθειας είναι: ΕΛΙΑ Κατασκευαστική ΑΕ, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή, Cair και Ulysses EΠΕ.

Σήμερα Σάββατο 1η μέρα του «6ου ΙΟΜ Grand Prix» το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες ελεύθερης συμμετοχής και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 6 μ.μ., ενώ αύριο Κυριακή 2η αγωνιστική και τελευταία μέρα της διοργάνωσης, θα γίνουν εκτός του αγώνα ελεύθερης συμμετοχής και οι κατηγορίες Ε' και Παίδων, Γ' και Εφήβων, Β' και Α'.

Σήμερα εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι θα διεξαχθεί και επίδειξη Αμαξοδήγησης και στην συνέχεια θ' ακολουθήσει πάρτι στους χώρους του ΙΟΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου