Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΑΙΑΣ-ΑΟΚ. ΦΑΛΗΡΟΥ: 4-0



Ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του Αίαντα που βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα το απόγευμα.
Σε ένα όμορφο παιχνίδι άκρως αθλητικό χωρίς καμία ένταση και μια καλή διαιτησία του Πότογλου και των βοηθών του οι ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες αλλά ο Αίαντας είχε παραπάνω αλλα και σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα του Μανώλη Γκίνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Σαλαμίνας είχε και δυο δοκάρια ένα του Γεωργαντόπουλου και ένα του Λιάτου.
Τα γκολ σημείωσαν κατά σειρά στο 20’ ο Λευτέρης Ράμφος μετά από άψογο συνδυασμό και σουτ έξω από την περιοχή, στο 53’ μετά από σέντρα του Λαμπρινού ο Γεωργαντόπουλος έκανε το 2-0, στην συνέχεια ήρθε η σειρά του Μπέλια στο 88’ να ανεβάσει το σκορ στο 3-0. Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη μιας και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο εκπληκτικός για ακόμη μια φορά Μάριος Κοβιός κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αίας: Γκίνης, Συριανός , Κωσταντάκης, Δημητριάδης, Μπέλιας, Κοβιός, Ράμφος Κ., Σκιαθίτης, Ράμφος Λ., Λαμπρινός, Γεωργαντόπουλος.

ΑΟΚ Φαλήρου: Ρούσης, Βατία, Καρανίκος, Παλαιστίδης, Σιακούλης, Έλε, Κάραβος, Χατζής, Άλμπι, Μάρος, Σπήλκο.

Διαιτητής: Πότογλου
Βοηθοί: Κατζημανίδης & Χρηστάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου