Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

A.Ε ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: 0-0

Eνα μέτριο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της Σαλαμίνας μεταξύ Α.Ε ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και της ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ κυρίως εξαιτίας του πολύ δυνατού αέρα που υπήρχε και έκανε την δουλειά των παικτών και των δυο ομάδων πολύ πιο δύσκολη. Ισορροπημένος και από τις δυο πλευρές ο αγώνας με την κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο δικό της . Η  Α.Ε Σαλαμίνας όμως για ακόμη μια φορά έμεινε με 10 παίκτες, αυτή την φορά αρκετά νωρίς μόλις στο 40’ λεπτό και αναπόφευκτα δυσκολεύτηκε να κρατήσει το μηδέν στην εστία της στο δεύτερο ημίχρονο αφού είχε και τον αέρα κόντρα. Έτσι κύλησε λοιπόν το παιχνίδι με τις δυο ομάδες να βρίσκονται ισόπαλες, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δίκαιο βάση της εικόνας τους. Αρκετά καλή επίσης ήταν και η διαιτησία Μπαλαχούτη.



Συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ε ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: ΜΠΟΥΤΣΗΣ,ΣΑΡΑΤΣΙ(2η κίτρινη στο 40’ και αποβολή του), ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, ΜΙΜΗΝΟΣ, ΤΣΑΝΤΟΥΛΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΤΡΙΚΑΜΗΝΑΣ, ΚΩΤΣΑ, ΧΑΡΑΜΙΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΡΗΣ.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΟΛΕΒΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΣΚΙΝΑΣ, ΤΣΙΡΚΙΝΔΙΝΗΣ, ΗΛΙΑΔΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΗΦΡΑΓΚΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ.

ΔΙΑΤΗΣΙΑ: ΜΠΑΛΑΧΟΥΤΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΜΗΤΑΚΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου