Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ – Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ: 2-0



Ένα αρκετά κάλο παιχνίδι είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σήμερα το μεσημέρι μεταξύ Σαλαμινομάχων και Α.Ο.Κ Φαλήρου. Και οι δυο ομάδες φάνηκε από την αρχή του παιχνιδιού ότι θα τα δίνανε όλα για να πάρουν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης. Αν και στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν κάποια καλά στοιχειά , ευκαιρίες υπήρχαν εκατέρωθεν και από τις δυο ομάδες. Στο 26’ όμως άρχισαν να υπάρχουν τα πρώτα σκληρά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα την πρώτη κίτρινη στον Κοκλιώτη των Σαλαμινομάχων και ένα λεπτό αργότερα σε παίκτη της Α.Ο.Κ. 




Στο 33’ η Α.Ο.Κ πέτυχε γκολ όμως σύμφωνα με τον βοηθό το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν την πίεση  χωρίς όμως να πετυχαίνουν κάτι το ουσιώδες. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όμως μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα τα αίματα άναψαν μεταξύ παικτών και διαιτητή με τον διαιτητή να δίνει δικαιολογημένα δύο κίτρινες κάρτες σε παίκτες της Α.Ο.Κ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σαλαμινομάχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το ματς στα χέρια τους και αυτό έγινε όταν στο 57’ ο Μακρόπουλος μετά από εκτέλεση φάουλ πήδηξε ψηλότερα από όλους και κάρφωσε με κεφάλια την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ακόμα περισσότερα νεύρα για τους φιλοξενούμενους φτάνοντας στο 60’ για την αποβολή με δεύτερη κίτρινη σε παίκτη της Α.Ο.Κ.
Οι Σαλαμινομάχοι δεν είχαν σκοπό όμως να μείνουν στο ένα γκολ και με συνεχόμενη και αυξανόμενη πίεση στο 77’ πέτυχαν δεύτερο γκολ αυτή την φόρα με κεφαλιά του Κοκλιώτη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λαμπρινού. Το μόνο που κατάφερε η Α.Ο.Κ ήταν να πέτυχει για δεύτερη φορά το οριζόντιο  δοκάρι λίγο πριν το τέλος του αγώνα στο 87’.
 Μπράβο στην ομάδα μας!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σαλαμινομάχοι: Μεβέλι,Γεμιδόπουλος,Νηφάκος(Μαρούδης 46’),Μακρόπουλος,Καπάι,Αντιμαχίτης,Παπαγεωργίου,Παππάς(55’ Παπαδημητρίου),Κοκλιώτης,Λαμπρινός,Λεκάκης.

Α.Ο.Κ Φαλήρου: Ρούσης, Δουσμηνόπουλος, Καρανίκας, Παππάς, Σιάκουλης, Μωχάμεντ, Καραβός, Ελευθεράκης, Μαρούδης, Χαντζής, Σπηλιωτόπουλος.

Διαιτησία: Φαρμακόρης, Κοντίζας, Χρηστάκος.

1 σχόλιο:

  1. τα δοκαρια και το ακυρωθεν γκολ του φαληρου δεν τα ειδεσ σε αλλο γηπεδο εισουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή