Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Όλα έτοιμα για την αυριανή εκκίνηση, του αγώνα ιππικής αντοχής στην Μαλακάσα



30 και 60 χλμ. οι δύο αγωνιστικές κατηγορίες   


Όλα είναι έτοιμα για τους 3ους Αναπτυξιακούς Αγώνες Ιππικής Αντοχής, το Endu Race 2014, που θα γίνουν αύριο Κυριακή στην Μαλακάσα. Η εκκίνηση των 30 και 60 χιλιομέτρων θα δοθεί το πρωί στις 8 και 9 π.μ., από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ιππικής Αντοχής (Ο.Ι.Α), στο 43ο χλμ. της Εθνικής Αθηνών – Λαμίας, ακριβώς δίπλα από τον ΣΕΙΡΙΟΣ. 

Διοργανωτής είναι ο Όμιλος της Τέρρυ Μακρίδη, με συνδιοργανωτής το Marathon Endurance Club και οι αγώνες γίνονται φυσικά υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας της Ιππασίας και την υποστήριξη του Δήμου Ωρωπού και του Δημάρχου Θωμά Ρούσση.   

«Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Ευτυχώς ο καιρός έφτιαξε και άρχισε να στεγνώνει το έδαφος που είχε γίνει πραγματική λίμνη τις τελευταίες μέρες. Φυσικά οι συνθήκες δεν θα είναι εύκολες, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένας ωραίος αγώνας», δήλωσε η Αριάννα Βενιζέλου, με τον Μάκη Κυριλή να συμφωνεί μαζί της. 

Το πρόγραμμα εκτός από το καθαρά αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως Έκθεση Αλόγων, άμαξες και πόνυ για τα μικρά παιδιά από την Φάρμα Γκοσδή, εκπαίδευση σκύλων από το Samis Land, αλλά και σόου με Αραβικά άλογα. Εκδηλώσεις που θα γίνουν ταυτόχρονα στον Ο.Ι.Α. και το ΣΕΙΡΙΟΣ με το Goodys και τα FloCafe να είναι δύο ακόμα συμπαραστάτες της διοργάνωσης.

Στα αξιοσημείωτα της διοργάνωσης και το event της SpeedSector, της ομάδας  ιδιοκτητών ακριβών sport αυτοκινήτων, ανεξαρτήτως μάρκας, που θα πάρουν εκκίνηση από το πάρκινγκ του ΣΕΙΡΙΟΣ, στις 11:30 με προορισμό την Αράχωβα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου