Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Σπέσιαλ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ από τον Καριοφύλλη.



Ένα ντέρμπι και άκρως ισορροπημένο παιχνίδι είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σήμερα το μεσημέρι με τον Αίαντα να φιλοξενεί την πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας, το Κερατσίνι. Από το πρώτα λεπτά φάνηκε ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες και στο ποιος θα είχε την μεγαλύτερη υπομονή. Κανείς όμως δεν φανταζόταν πως την παράσταση στο ματς θα έκλεβε ο διαιτητής της αναμέτρησης.Το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες να έχουν απο μια κλασική ευκαιρία, πρώτα το Κερατσίνι στο 36’ σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και απόκρουση του Γκίνη και στο 40’ σε κεφαλιά του Κοβιού ύστερα από σέντρα του Αστεριού η μπάλα έξυσε το οριζόντιο δοκάρι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά με τον διαιτητή όμως να σφυράει συνεχώς φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων οι οποίοι σημειωτέων είχαν και σύμμαχο τους τον πολύ δυνατό αέρα. Ενώ ο Αίαντας προσπαθούσε να κρατήσει το μηδέν στην εστία του ο Καριοφύλλης έβγαζε κίτρινες κάρτες χαρίζοντας από μια σε κάθε παίκτη της ομάδας. Έτσι στο 82’ με το Κερατσίνι να μην έχει αξιοποιήσει τα πολλά κερδισμένα φάουλ εκτός της μεγάλης περιοχής ,μετά από ένα αμφισβητούμενο κόρνερ ο Γκίνης βρέθηκε να σώζει σε πρώτη φάση με δυο πολύ καλές αποκρούσεις η μια μετά την άλλη την εστία του άλλα στο τέλος η μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να στρώνεται μπροστά στον επιθετικό του Κερατσινίου που εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας να διώξει έσπρωξε την μπάλα προς την τα δίχτυα των γηπεδούχων. Ο Αίαντας παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και πίεσε άλλα ο διαιτητής-χειρούργος Καριοφύλλης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Μετά από μαρκάρισμα του Ράμφου Κ. έβγαλε από το τσεπάκι του 2η κίτρινη αποβάλλοντας με κόκκινη έτσι τον παίχτη του Αίαντα στο 90’.

*Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως παρότι τις διαμαρτυρίες του Αίαντα, τιμωρημένος ποδοσφαιριστής του Κερατσινίου βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του και παρακολουθούσε το παιχνίδι με τον διαιτητή να επεμβαίνει μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου αν και ήταν ενήμερος από την αρχή.

Συνθέσεις ομάδων:
Αίαντας: Γκίνης, Λιάτος, Κωσταντάκης, Δημητριάδης, Μπέλιας ,Κοβιός ,Αστερίου(73’ Γεωργαντόπουλος), Μούστα (Παραμπάτης), Ράμφος Κ.
Κερατσίνι: Μπαλαφούτης, Φουντάς, Σκαρδίλης, Αγγελάκης, Βάττης, Σφυρογιαννάκης, Μάλλης, Γκιάτης, Λαμπρινάτος, Τουρνάς, Κουρκούτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου