Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: 0-4



Στο γήπεδο της Σαλαμίνας αντιμετώπισε σήμερα η ΑΕ Σαλαμίνας την φιλοξενούμενη ΑΕ Μοσχάτου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο σε ευκαιρίες και φάσεις για τις δυο ομάδες που πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και το έκαναν δικό τους πετυχαίνοντας τέσσερα συνολικά γκολ και διαγράφοντας την καλή παρουσία των γηπεδούχων μέχρι εκείνη την στιγμή. Η αρχή έγινε στο 55’ όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μετά από στημένη φάση με 0-1 και ύστερα ήρθαν τα άλλα τρία γκολ της αναμέτρησης στο 65’, 67’ και τέλος στο 84’ διαμορφώνοντας το τελικό 0-4. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Μιχαλάκης δίνει ευκαιρίες σε ένα παιδιά κάτω των 18 ετών δείχνοντας πως η νέα φουρνιά ποδοσφαιριστών έρχεται. Πολύ καλή και η διαιτησία Κωνσταντοπούλου.

Συνθέσεις ομάδων:

ΑΕ Σαλαμίνας: Μπούτσης, Ρεμούνδος(Πάλλας 58’), Βρεττός(Πανουρής 74’), Παρθένης, Μιμήνος, Λύγνος, Πανταζής, Γαλακτερός, Τσαντούλης, Τρικαμηνάς(Μεταλλινός 65’), Φαρμακόρης.

ΑΕ Μοσχάτου: Βαβακάς, Κοτζαπαναγιώτης, Μπαμπούνης, Άλτογλου, Ρωμανός, Καρδαράς, Κρητικός, Αθανασόπουλος, Ζουληγέρης, Σπηλιωτόπουλος, Βαρούχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου