Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ Πειραιά



 Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει :


√ Το ερχόμενο Σαββάτο 25/4/2015 και ώρα 16.30 στο γήπεδο Ρέντη ορίσθηκε ο  αγώνας κατάταξης ανάμεσα στα σωματεία  του 1ου ομίλου της Α’  Κατηγορίας Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ – Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑ  τα οποία ισοβάθμισαν  στην 13η θέση της βαθμολογίας.Ο Α.Ο.Κ. Φαλήρου είναι τυπικά γηπεδούχος μετά  την συμφωνία των δύο σωματείων.Σε περίπτωση που υπάρξει ισόπαλο αποτέλεσμα θα ακολουθήσει  η διαδικασία της παράτασης, κι να χρειασθούν στην συνέχεια τα πέναλτι.

Ως εκ τούτου η έναρξη των αγώνων ( 1η αγωνιστική) play-out του 1ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββάτο 2 Μαίου.
Αυτό το Σαββάτο 25/4/2015 και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί η 1η αγωνιστική των
play-out του 2ου ομίλου της Α΄  Κατηγορίας ως εξής:
ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ -  Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ( Γηπ. ΑΓΕΤ Χαραυγής)
ΕΙΡΗΝΗ 2005 – ΗΦΑΙΣΤΟΣ( Γηπ. Μοσχάτου)


Την Παρασκευή(24/4) η κλήρωση των διαιτητών

 √Η κλήρωση των διαιτητών των τριών αυτών  αγώνων (κατάταξης, play-out), αλλά κι όλων των  υπόλοιπων του Σ/Κ, θα πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Διαιτησίας την Παρασκευή24/4/2015  και ώρα 16.00, στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π. και μπορούν να παραβρεθούν  αν το επιθυμούν εκπρόσωποι των σωματείων :Α.Ο.Κ. Φαλήρου,  Α.Ο. Καστέλλας,  Θύελλας Μοσχάτου, Α.Ο. Χαλκηδώνας, Ειρήνης 2005, Ηφαίστου .

 Όπως γνωστοποίησε η Ε/Δ η κλήρωση  γίνεται την Παρασκευή 24/4 ώστε να έχουν προηγηθεί όλες οι κληρώσεις διαιτητών της ΚΕΔ που αφορούν τις Εθνικές κατηγορίες και στις οποίες ενδεχομένως να συμπερλιφθούν Πειραιώτες αξιολογημένοι διαιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου