Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Η Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώνει



Στον Κυριακάτικο αγώνα Κυπέλλου ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ – Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑΣ η  Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε στην αντικατάσταση του  διαιτητή Βικτωράτου Νεκτάριου ( λόγω έκτακτου επαγγελματικού κωλύματος) με τον  διαιτητή Κώστα Μαρινάκη


Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει
 Αναφορικά με τους αγώνες Κυπέλλου του Σαββατοκύριακου, η Επιτροπή Πρωταθλήματος επιστύει την προσοχή των σωματείων για τα εξής: Το εξοδολόγιο  διαιτησίας του αγώνα βαρύνει κατά  το ήμισυ όταν τα διαγωνιζόμενα σωματεία είναι της ίδιας κατηγορίας, είτε αν είναι Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας.
 Όταν τα διαγωνιζόμενα σωματεία είναι  ένα Α΄  Κατηγορίας κι ένα Β΄ η Γ΄  τότε το εξοδολόγιο βαρύνει κατά 70% την ομάδα της Α΄ Κατηγορίας και κατά 30&  το σωματείο της Β΄ η της Γ΄ Κατηγορίας.
 Το εξοδολόγιο του  ιατρού σε κάθε περίπτωση  βαρύνει κατά το ήμισυ τα δύο σωματεία.


*Βάση του άρθρου 9 παράγραφος 6.7. του νέου Πειθαρχικού Κώδικα:
α) οι κόκκινες κάρτες εκτίονται παντού( τοπικά ερασιτεχνικά, επαγγελματικά πρωταθλήματα, κύπελλο)
β) Οι ποινές αγωνιστικού αποκλεισμού από πολλαπλές κίτρινες κάρτες ΜΟΝΟ στη  ίδια  διοργάνωση( πρωτάθλημα η κύπελλο)
Γ

*Βάση του άρθρου  16 του νέου Πειθαρχικού Κώδικα ,  όταν κατά την διάρκεια ενός αγώνα αποβάλλονται 2 (δύο) ποδοσφαιριστές της ιδίας ομάδας τότε   επιβάλλεται  αυτοδίκαια χρηματική ποινή  50 ευρώ (κακή συμπεριφορά ομάδας)

*Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής , Πρακτικό 2 της 23/9/2015, επιβάλλεται η ποινή της επίπληξης στα σωματεία Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ,& Α.Π.Ο.ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ  (φιλικός αγώνας  της 13/9/2015)- υποχρεώσεις και ευθύνες των σωματείων κατά την διεξαγωγή  αγώνος)


Η Επιτροπή Υποδομών ενημερώνει

 Ενόψει της έναρξης  Εφηβικού – Παιδικού  Πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα( Σαββάτο 3/10/2015), η  Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών ενημερώνει για τα εξής:
1.Με απόφαση της Επιτροπής  και του Δ.Σ. τροποποιείται  η παράγραφος α)του άρθρου 9 της προκήρυξης Εφηβικού Πρωταθλήματος  ως εξής:
9. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
    α) Τα  σωματεία  που  μετέχουν  στους  αγώνες  των  παραπάνω  πρωταθλημάτων,  έχουν  υποχρέωση  να  καταρτίζουν  τις  ομάδες  τους  με  ποδοσφαιριστές  που  ανήκουν  στη  δύναμη  των  σωματείων  τους  και  έχουν  γεννηθεί,  για  το:
 Εφηβικό: Το  έτος  1998  και  μεταγενέστερα. Θα ισχύει  ο  περιορισμός  να  αγωνίζονται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τουλάχιστον δύο  (2) Έλληνες γεννηθέντες το 2000 και μεταγενέστερα.
(Αρχικά η προκήρυξη ανάφερε υποχρεωτική συμμετοχή τριών  (3) Έλληνες γεννηθέντες το 2000 και μεταγενέστερα.)
2.Λόγω της μετάθεσης  κατάθεσης  αιτήσεων πρώτων εγγραφών( ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου), τα σωματεία που θα  έχουν καταθέσει αυτές τις αιτήσεις για έκδοση δελτίων θα μπορούν να χρησιμοποιούν  τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές σε Εφηβικό πρωτάθλημα- ΜΟΝΟ για τις 2 πρώτες αγωνιστικές με επίδειξη στους διαιτητές της φωτοτυπίας της κατάθεσης της ανάλογης αίτησης έκδοσης δελτίου.
3. Τόσο στο Εφηβικό όσο και στο Παιδικό Πρωτάθλημα για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν θα χρησιμοποιηθούν  τα κανονικά Φύλλα Αγώνων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.
 4.Καλούνται τα σωματεία που φιλοξενούνται σε γήπεδα διαφορετικών δήμων από αυτούς που ανήκουν  όπως προσκομίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες το σχετικό παραχωρητήριο, για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου