Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ Πειραιά



Συγχαρητήρια επιστολή στην «ΠΑΕ Ολυμπιακός» και τον πρόεδρο της κ Βαγγέλη Μαρινάκη απέστειλε  το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, μετά την μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά κι όλο το φάσμα του Πειραικού Ερασιτεχνικού  Ποδοσφαίρου εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια τους για την μεγάλη επιτυχία της Κορυφαίας Ελληνικής ομάδας μας, την μεγάλη επιτυχία της και για τη σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Άρσεναλ.
 Μια επιτυχία που ανοίγει διάπλατα την πόρτα της πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του Champion’s League».
 √Κλήσεις σε  απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, καλούνται σε γραπτή απολογία τα σωματεία: Α.Σ.Ν. Φαλήρου- Α.Ε. Θύελλα /Αχιλλέας( αγώνας της 27/9/2015 - Α.Σ.Ν. Φαλήρου-Α.Ε. Θύελλα, /Αχιλλέας) , Α.Π.Ο. Περαμαικός – Α.Ο.Κορυδαλλός( αγώνας της 26/9/2015 Α.Π.Ο. Περαμαικός – Α.Ο.Κορυδαλλός), ο Α.Σ. Δραπετσώνας, κι ο   κ. Βάζος Ζαχ.- εκπρόσωπος( αγώνας της 26/9/2015 Πανιώνιος Κερατσινίου – Δραπετσώνα), ο Νίκος Γεωργαλάκης – ποδοσφαιριστής του Άρη Αμφιάλης( αγώνας της  26/9/2015, Α.Ε. Σαλαμίνας – Άρης Αμφιάλης).
 Τα σχετικά υπομνήματα θα πρέπει να  κατατεθούν στην γραμματεία της Ένωσης εντός τριών  ημερών μετά την ενημέρωση τους.

*Όπως και πέρυσι  έτσι και φέτος η  «Hellenic  Seaways» και η «Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού» έκανε αποδεκτό το αίτημα του  Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Πειραιά και η γνωστή Ναυτιλιακή εταιρεία θα  εξακολουθήσει να στηρίζει το Πειραικό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, τα Πειραικά ερασιτεχνικά σωματεία, προσφέροντας έκπτωση 50% σε όλες τις μετακινήσεις των σωματείων στην Αίγινα τόσο των ανδρικών ομάδων, όσο και  των ομάδων στα πρωταθλήματα Υποδομών, επίσης  δωρεάν εισιτήρια στους διαιτητές, αλλά κι άλλες  σημαντικές διευκολύνσεις.
Μια χορηγία ιδιαίτερα σημαντική στην δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουμε όλοι..

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Πειραιά. αισθάνεται  την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά  τα στελέχη της "Hellenic  Seaways" και της "Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού"  κ.κ.  Παράσχο Τσάγκαρη, Ιωσήφ Λεφάκη όπως και την κα Παρασκευή Δούβρου, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους, αλλά και για  την εξυπηρέτηση των  σωματείων μας.


-/-


-2-

Ενημέρωση για τα γήπεδα Σαλαμίνας – Αμπελακίων - Αίγινας

 Ένα σοβαρό θέμα  με τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων Σαλαμίνας( Δημ,. Στάδιο Σαλαμίνας & γήπεδο Αμπελακίων), βρίσκεται προς οριστική επίλυση, αφού μετά τις ενέργειες που έκανε  ο  Αθλητικός Οργανισμός του δήμου Σαλαμίνας,  τις επαφές της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Πειραιά με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, την Περιφέρεια Αττικής την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015, κλιμάκιο της Επιτροπής Ελέγχου Αθλητικών εγκαταστάσεων Περιφερειακής ενότητας Νήσων θα  επιθεωρήσει τα δύο γήπεδα, ώστε να  δοθεί το ο.κ. για την   σχετική αδειοδότηση τους.
 Κατόπιν ανάλογων κινήσεων και μετά τις σχετικές επαφές με τον Αθλητικό Οργανισμό  του Δήμου Αιγίνης υπάρχει η διαβεβαίωση ότι , το ίδιο κλιμάκιο θα ελέγξει το   Δημ. Στάδιο Αίγινας, για να εξασφαλίσει την σχετική άδεια.
 Έτσι αναμένεται να ξεπερασθεί ένα σοβαρό χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν αυτά τα τρία γήπεδα  μας που δεν είχαν ποτέ άδεια λειτουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου