Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: 1-2



Το κακό τους ξεκίνημα πλήρωσαν σήμερα το μεσημέρι οι παίχτες της ΑΕ Σαλαμίνας που φιλοξένησαν τον Παννεαπολικό στο γήπεδο τους. Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το παιχνίδι  με το πρώτο μισάωρο να μετράει δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους και να προμηνύει δύσκολη μέρα για τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη όμως η ΑΕ Σαλαμίνας μπήκε με τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο παιχνίδι και πίεσε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους καταφέρνοντας να μειώσει σε 1-2 με μια πολύ ωραία προσπάθεια των αδερφών Τρικαμηνά που κατέληξε στα δίχτυα μετά από δυνατό σουτ μόλις λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των αντιπάλων την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Άγγελος Τρικαμηνάς βάζοντας την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι. 

Δυστυχώς όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος των παικτών μας την στιγμή που οι γηπεδούχοι κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Έτσι λοιπόν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα μας να χάνει με 1-2 ένα σκορ που θα μπορούσε πολύ εύκολα να έγερνε υπέρ της ομάδας μας.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Μπούτσης Δ., Μπαρμπέρης, Ρεμούνδος, Δημητριάδης, Καρποντίνης, Μπούτσης Σπ., Φαρμακόρης, Τρικαμηνάς Αγ., Μεσολλόγης, Τρικαμηνάς Δ., Γκιόκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου